Actualitate

Aishwarya Rai, mai frumoasa ca niciodata. Cum arata in 2015 actrita cu cei mai frumosi ochi din lume, dupa o slabire spectaculoasa

Publicat: 19 mart. 2015

Anul trecut, Aishwarya Rai a impresionat la Cannes, acolo unde a avut o aparitie de senzatie. Cea mai cunoscuta actrita de la Bollywood a avut probleme cu greutatea, iar presa tabloida a taxat-o imediat pentru kilogramele in plus, insa acum Rai a revenit la frumusetea care a facut-o celebra in toata lumea.

Numita de multe ori drept "femeia cu cei mai frumosi ochi din lume", Aishwarya Rai Bachchan este si cea mai cunoscuta actrita de la Bollywood, dar si cel mai bine platita. A fost recompensata cu mai multe premii pentru rolurile ei, insa frumusetea deosebita este  cea care a atras atentia la nivel global.
 
Insa, actrita, care a devenit mama in 2012, a avut perioade in care s-a luptat cu greutatea, iar imaginea ei era complet diferita. Presa nu a ezitat sa o critice si sa o acuze pentru faptul ca nu si-a pastrat silueta de invidiat, insa luna trecuta, actrita de 40 de ani le-a aratat tuturor ca inca este o femeie superba, dupa ce a slabit spectaculos. Ea a fost prezenta la Festivalul de Film de la Cannes, editia din 2014, insa nu este prima data cand a fost prezenta pe Croazeta. Ea este si prima actrita de origine indiana care a fost membru in juriul de la Cannes, cu cativa ani in urma.

Aishwarya Rai Bachchan, considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, este casatorita cu actorul Abhishek Bachchan si a castigat concursul Miss World in 1994. Aishwarya Rai Bachchan si-a construit apoi o cariera de succes la Bollywood, cu filme precum "Hum Dil De Chuke Sanam" si "Devdas".

Ea a jucat si in filme straine, precum productia americano-britanica "Mireasa si prejudecata/ Bride & Prejudice" (2004), si in cateva filme hollywoodiene ca "Ultima legiune/ The Last Legion" (2007) si "Pantera roz 2" (2009). Aishwarya Rai Bachchan a devenit, in anul 2003, prima actrita indiana care a facut parte din juriul Festivalului de Film de la Cannes.

Dupa acest succes, contractele publicitare si rolurile au devenit tot mai numeroase si mai consistente pentru Rai, despre care se spune ca este in prezent actrita cel mai bine platita de la Bollywood.

Adauga un comentariu