Actualitate

Cum arată Aksel, fiul Magdei Pălimariu, la vârsta de 1 an! Puștiul bălai e frumos foc

Publicat: 30 aug. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată Aksel fiul Magdei Pălimariu la vârsta de 1 an Puștiul bălai e frumos foc
Aksel și mama sa Magda Pălimariu au aceeași zi de naștere

Aksel, fiul Magdei Pălimariu, a împlinit de curând vârsta de 1 an și are aceeași zi de naștere cu mama sa, fosta prezentatoare TV. Frumoasa brunetă a făcut nunta în urmă cu doi ani cu Ionuț Eriksen, președintele Camerei de Comerț din Norvegia. În urmă cu un an, Magda Pălimaru îl aducea pe lume pe Aksel, primul ei copil.

A fost mare sărbătoare în familia Magdei Pălimariu zilele trecute! Aksel, fiul prezentatoarei TV și al lui Ionuț Eriksen, președintele Camerei de Comerț din Norvegia, a împlinit un an, iar părinții i-au organizat o petrecere pe cinste. Chiar mama lui, mândră nevoie mare, a fost cea care a făcut publice imagini de la fericitul eveniment, prin intermediul rețelelor de socializare.

Cum arată Aksel, fiul Magdei Pălimariu, la vârsta de 1 an

Pe data de 20 august 2022, în ziua în care a împlinit 43 de ani, Magda Pălimariu a devenit mamă pentru prima dată. Prezentatoarea TV l-a adus pe lume pe Aksel, în Oslo, Norvegia, țară despre care spunea că este „a doua ei casă”.

„Ce cadou mai minunat pe lumea asta, puteam primi de ziua mea? Și mai e și data căsătoriei noastre mâine! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu minunea asta de băiețel mult dorit și așteptat. Mulțumim, Doamne!! Suntem recunoscători pentru tot!!”, a scris Magda Pălimariu în mediul online.

A plouat cu fotografii cu micul sărbătorit și cu urări de la mama lui.

„Prima noastră zi de naștere aniversată împreuna!!🎉🎉🎉Minunăția asta de băiețel împlinește azi un an. Nu sunt cuvinte sa descriu bucuria din suflet și iubirea pe care i-o port. De acum îți spun: La multi ani, dragălașul meu Aksel, voi fi alături de tine și te voi sustine cu tot ce îți vei dori să faci!! La mulți ani și mie 🙈 și mă bucur că de acum înainte ne vom celebra an de an împreună ziua de naștere!!!🎉🎉🎉Te iubesc, copile drag!!!♥️”

Într-una dintre fotografii apare și soțul vedetei, care, de obicei, este scump la vedere. Toți trei sunt gătiți, cu zâmbetul pe buze, iar cel mic pare ușor nedumerit, dar încântat de tot ce vede: baloane, flori, dulciuri.

Magda Pălimariu este la a doua căsătorie

În luna august a anului 2021, Magda Pălimariu și omul de afaceri Ionuț Eriksen au devenit soț și soție, iar pe 20 august 2022 a venit pe lume micuțul Aksel, băiețelul care le face viața mai frumoasă secundă de secundă. De menționat că frumoasa brunetă a mai avut un mariaj, în urmă cu mai mulți ani, însă a fost foarte discretă cu privire la prima ei căsnicie.

În urmă cu jumătate de an, atunci când fiul ei a împlinit 6 luni, Magda Pălimariu a făcut publice mai multe fotografii, însoțite de un mesaj emoționant. Prezentatoarea TV dădea atunci de înțeles că iubește enorm rolul de mamă și felul în care s-a schimbat viața ei de când a apărut Aksel.

„Am aici o minunăție de baietel care a împlinit de curând 6 luni. Nu știu când a zburat timpul; parcă mai ieri l-am adus acasă de la maternitate!! Acum înțelege foarte multe lucruri, descoperim în fiecare zi câte ceva nou și ne bucurăm împreună de fiecare moment.

Aksel, ești o drăgălășenie de băiat iubit!! Dragostea pe care ți-o port este nemărginită!! Tu îmi dai putere să trec peste toate!!!”, scria la acea vreme Magda Pălimariu, pe contul de socializare.

Adauga un comentariu