Cancan

Cum arată Alexandra Becali la 24 de ani. Fiica mijlocie a patronului FCSB s-a transformat într-o divă sexy

Publicat: 29 sept. 2020
Cum arată Alexandra Becali la 24 de ani
Cum arată Alexandra Becali la 24 de ani. Fiica mijlocie a lui Gigi Becali s-a transformat intr-o bomba sexy

Cum arată Alexandra Becali la 24 de ani. Anii au trecut iar fiica mijlocie a patronului FCSB s-a transformat într-o bombă sexy. Alexandra arata trăsnet iar prezenţa să nu poate fi trecută cu vederea. Şi pe reţelele de socializare este o prezenţă constantă, unde pozează elegant.

Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, între altele, patronul clubului de fotbal FCSB, este, acum, o adevărată diva sexy! Arata trăsnet şi se prezintă, oriunde se duce, impecabil. Mai mult, se îmbrăca şi elegant, spre admiraţia amicilor, dar şi fanilor de pe reţelele de socializare.

Cum arată Alexandra Becali la 24 de ani

Alexandra Becali are 24 de ani şi este cea mai cocheta dintre fiicele lui Gigi Becali. Aceasta se îmbraca de fiecare dată în trend, conduce un bolid de 200.000 de euro şi este interesată de zona fashion. Inclusiv pe Instagram urmăreşte o mulţime de case de modă şi brand-uri de firmă. De asemeena, la nunta surorii sale a impresionat cu o rochie spectaculoasă, cu motive tradiţionale machedonesti, accesorizata foarte rafinat.

De data aceasta, la o petrecere s-a filmat Alexandra Becali, între baloane, dar şi pe ringul de dans, alături de câţiva dragi prieteni, la o petrecere. Fiica lui Gigi Becali s-a transformat foarte mult, este o adevărată diva-sexy, unde mai pui că nu-i lipsesc gusturile rafinate. O rochie roşie strânsă pe corp a purtat Alexandra, care i-a venit de minune frumoasei fiice a omului de afaceri.

Alexandra Becali, petrecere de zile mari pe litoral

Se pare că fiicei mijlocii a lui Gigi Becalu îi place distracţia. În urmă cu aproximativ două luni, Alexandra a petrecut de mama focului la mare, pe muzica lui Jador. Cocheta, vedetă a mers în club, unde s-a distrat până târziu în noapte.

Atunci a preferat o rochie albă care i-a scos în evidenţă bronzul. Alexandra nu s-a sfiit să le arate şi prietenilor virtuali că ştie să petreacă în stil mare. Fiica lui Gigi Becali a postat o imagine în care ciocnea un shot cu amicii, dar şi un clip din club, în care se poate auzi muzica lui Jador.

A cunoscut notoritetatea încă de mică

De altfel, Alexandra a cunoscut notorietatea încă de mică, la fel ca celelalte două surori ale sale. Ea a avut mereu grijă să-l facă mândru pe Gigi Becali şi apariţiile sale publice, foarte discrete, au dovedit asta de-a lungul timpului. Chiar dacă putea să se fălească şi să risipească pe nimicuri banii tatălui său, Alexandra a fost de multe ori surprinsă împărţind ici colo sume modice oamenilor ce i-au făcut câteva favoruri sau pur şi simplu celor care aveau adevărata nevoie.

În plus, Alexandra urmează cursurile Facultăţii de Drept, iubeşte să petreacă, însă continua să o facă în grupuri restrânse, respectându-şi intimitatea. Alexandra a mai clarificat şi zvonurile conform cărora s-ar iubi cu Mihnea Grigoriu.

„Eu şi Mihnea Grigoriu ne cunoaştem încă din copilărie şi niciodată nu ne-a legat nimic mai mult decât relaţie de prietenie, fapt pe care de altfel el însuşi îl poate confirma. Având în vedere educaţia pe care am primit-o de la părinţii mei şi discreţia care mă caracterizează, nu voi mai face niciun comentariu cu privire la acest subiect şi am speranţa ca jurnaliştii care încă îşi mai ghidează cariera după principiile deontologice vor face corecturile necesare, iar pe viitor vor evita să mai scrie ştiri vădit mincinoase cu privire la viaţa mea şi a familiei mele. Este totuşi păcat că momentele fericite prin care trecem să fie umbrite de asemenea neadevăruri care, în defintiv, nu fac decât afecteze încrederea publicului în mass-media românească”, a declarat Alexandra Becali.

Adauga un comentariu