Cancan ultimă oră

Reacția lui Gigi Becali după ce a ultimele pozele postate de Anamaria Prodan

Publicat: 27 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Reacția lui Gigi Becali după ce a ultimele pozele postate de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea în ultima perioadă cu pozele nud pe care le publică pe contul ei de Instagram. Unul dintre oamenii care s-au arătat șocați a fost Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Omul de afaceri a sfătuit-o în dese rânduri pe sexy- impresară să renunțe la publicarea acestor poze, însă fără succes. Anamaria Prodan a povestit cum a reacționat Gigi Becali după ultimele imagini postate.

„Gigi îmi spune «Tată, nu e bine să faci așa ceva, nu e firesc». Dar eu i-am zis «Patroane, sunt cea mai frumoasă și ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. Dacă nu-ți place nu te mai uită». Mai vede poză și pe WhatsApp și îmi spune că nu e bine ce fac.

În ziua în care voi împlini 50 de ani voi apărea într-un nou pictorial în Playboy. Sunt bărbați care-și doresc aventuri cu mine, dar noi legăm prietenii. Până nu mă cunosc, ei se uită la cum arăt. Apoi își dau seama de calitățile mele intelectuale”, a declarat Anamaria Prodan la Pro X.

Anamaria Prodan, cadou fabulos pentru Laurenţiu Reghecampf, în plină pandemie

Anamaria Prodan i-a făcut zilele trecute un cadou fabulos lui Laurenţiu Reghecampf. Fostul antrenor de la FCSB a împlinit 45 de ani pe 19 septembrie.

Laurenţiu Reghecampf a împlinit 45 de ani pe 19 septembrie, iar Anamaria Prodan i-a pregătit o surpriză de proporţii antrenorului de la Al Wasl.

Anamaria Prodan, cadou fabulos pentru Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu i-a cumpărat fostului antrenor de la FCSB niciun cadou, ci şi-a luat soacra şi copiii şi a mers în Dubai pentru a fi alături de Laurenţiu Reghecampf în ziua în care a împlinit 45 de ani.

„Cel mai mare cadou a fost că ne-am strâns toţi pentru a-i fi alături, inclusiv soacra mea. Are deja tot ceea ce îşi doreşte, aşa că i-am făcut, împreună cu copiii, câteva cadouri de suflet, care au avut efectul la care am sperat, acela de a se emoţiona foarte tare”, a declarat Anamaria Prodan, conform portalului Impact.ro.

„Anii trec frumos peste noi şi peste căsnicia noastră, sunt binecuvântată că Dumnezeu mi-a scos în cale un asemenea om. Am construit enorm împreună, iar cheia succesului a constat în faptul că înainte de orice am fost cei mai buni prieteni şi nu am păstrat secrete unul faţă de celălalt. Ne-am respectat enorm, iar atunci lucrurile au venit de la sine. Tot ceea ce ne mai rămâne de făcut este să ne bucurăm împreună de anii care urmează, până la adânci bătrâneţi”, a mai spus Anamaria Prodan.

„Nu ne mai dorim nimic material, decât să ne vedem copiii realizaţi şi să aibă şi ei norocul pe care l-am avut noi, unul cu celălalt. Ne dorim o viaţă liniştită şi armonioasă, departe de răutăţile şi făţărnicia oamenilor”, a mai adăugat sexy impresara.

Adauga un comentariu