Cancan

Cum arată Alexandra Bodi machiată și coafată. Regina TikTok-ului și-a uimit „fanii”

Publicat: 10 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată Alexandra Bodi machiată și coafată. Regina TikTok-ului și-a uimit fanii
Alexandra Bodi și soțul

Alexandra Bodi este Regina TikTok-ului din România, iar acum a fost machiată și coafată iar fanii ei de pretutindeni au fost uimiți. Aceasta, alături de soțul ei Ionuț, a devenit practic o vedetă datorită celebrei aplicații. Cei doi au primit milioane de like-uri la clipurile haioase postate pe TikTok.

A devenit cunoscută pe TikTok, acolo unde, zilnic, postează numeroase clipuri pentru urmăritorii ei. La ea acasă, chiar dacă nu este curățenie exemplară, Alexandra Bodi se filmează în diverse ipostaze, dar mai ales în bucătărie, acolo unde îi place cel mai mult să-și petreacă timpul.

Alexandra Bodi, de nerecunoscut machiată și coafată

Alexandra Bodi este noua senzație a TikTok-ului! Tânăra cunoscută pentru clipurile video pe care le face în „bucătăria Jamila” s-a transformat complet și este de nerecunoscut. Ea și-a uimit „fanii” din social media, după ce s-a machiat și s-a vopsit. Astfel, dintr-o gospodină de la țară a devenit o divă de oraș.

Deși oamenii o văd mereu nearanjată și îmbrăcată în haine de casă, iată că a venit și schimbarea! Alexandra Bodi a postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram, acolo unde s-a afișat așa cum nimeni nu a văzut-o până acum. Machiată și aranjată, regina TikTok-ului a fost de nerecunoscut, iar urmăritorii ei au apreciat ipostaza în care s-a afișat.

Internauții au fost extrem de încântați de imaginea ei, dar nu a fost singura care a impresionat. Nici soțul ei, Ionuț, nu s-a lăsat mai prejos. Acesta și-a făcut freza și a îmbrăcat o cămașă neagră, care i-a venit de minune, așa că nu este de mirare că cei doi au adunat numeroase like-uri.

Cum a devenit regina TikTok-ului

Alexandra Bodi a devenit virală pe TikTok după ce a început să posteze numeroase clipuri video în care dansează cu soțul ei Ionuț. Însă cu timpul s-a apucat și de gătit. Clipurile sale au avut, de-a lungul timpului, foarte multe aprecieri și distribuiri. Cu toate acestea s-a lovit de multe ori de hate-ul oamenilor care o critică pentru faptul că nu face curățenie.

Alexandra, răsfăț culinar pentru soțul ei

După cum spuneam, Alexandra Bodi s-a pus serios pe gătit! Tânăra îi face de mâncare soțului ei în fiecare zi, demonstrând în acest fel că își îngrijește casa așa cum știe ea mai bine. Femeia s-a filmat în timp ce prepara friptură, mămăligă și o salată, totul sub ochii partenerului ei.

Bună ziua! Acum am scos carne la dezghețat că intru imediat, după ce se dezgheață, în bucătăria mea. Aici am niște carne pentru friptură. Vă aștept cu mare drag în bucătăria mea. Fac o tocăniță foarte, foarte bună. Și o mămăliguță cu salată de roșii și castraveți”, a spus Alexandra Bodi.

Una peste alta, Alexandra Bodi este total transformată machiată și coafată, iar fanii au apreciat această schimbare.

Adauga un comentariu