Cancan ultimă oră

Alexandra Bodi, răsfăț pentru soțul ei. Cum arată căminul „regilor TikTok-ului”

Publicat: 14 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alexandra Bodi răsfăț pentru soțul ei. Cum arată căminul regilor TikTok-ului
Alexandra și Ionuț Bodi

Alexandra și Ionuț Bodi au demonstrat că nu ascund nimic de fanii lor, astfel că i-au „invitat” pe aceștia în cuibușorul lor de nebunii. „Gospodina virtuală” a dat din casă și le-a dezvăluit în ce mod își răsfață soțul în fiecare zi. Alexandra și Ionuț Bodi au arătat că fac echipă bună peste tot. Cei doi soți din Mureș se înțeleg de minune unul cu celălalt, iar aromonia din cuplul lor este vizibilă, în fiecare apariție de pe TikTok distrându-se și râzând împreună.

De-a lungul timpului, „regii TikTok-ului”, au primit și comentarii negative din partea internauților. Potrivit spuselor lor, unii o acuzau pe Alexandra Bodi că nu ar fi o gospodină desăvârșită. Tocmai pentru a le închide gura răutăcioșilor, tânăra din Mureș le-a arătat tuturor cum își răsfață partenerul de viață zilnic.

Alexandra Bodi, răsfăț pentru soțul ei

Alexandra Bodi s-a pus serios pe gătit! Tânăra îi face de mâncare soțului ei în fiecare zi, demonstrând în acest fel că își îngrijește casa așa cum știe ea mai bine. Gemeia s-a filmat în timp ce prepara friptură, mămăligă și o salată, totul sub ochii partenerului ei.

„Bună ziua! Acum am scos carne la dezghețat că intru imediat, după ce se dezgheață, în bucătăria mea. Aici am niște carne pentru friptură. Vă aștept cu mare drag în bucătăria mea. Fac o tocăniță foarte, foarte bună. Și o mămăliguță cu salată de roșii și castraveți”, a spus Alexandra Bodi.

Cum arată cuibușorul lor de nebunii

În continuare, Alexandra Bodi a dezvăluit și apelativul cu care-și alintă soțul. Femeia îl numește „iubirea mea”, semn că dragostea este mare între cei doi.

„Regii TikTok-ului” s-au cunoscut pe Internet

Ieri, Alexandra Bodi și soțul ei au vorbit despre povestea lor de dragoste. Cei doi au început să vorbească pe Internet, iar ulterior s-au și căsătorit, mai exact, anul trecut. Aceștia locuiesc într-o singură cameră alături de fetița femeii.

„Suntem soț și soție. Ne-am cunoscut pe Internet. Înainte cu un an am vorbit pe Facebook, nu prea țineam legătură și după un an am început să ținem legătura mai serios. (…) Ne-am căsătorit anul trecut”, a declarat Alexandra Bodi pentru „Acces Direct”.

Adauga un comentariu