Cancan

Cum arată Anca Țurcașiu la 50 de ani. La vârsta ei le-ar face invidioase pe multe fete de 20 de ani

Publicat: 28 sept. 2020
Cum arată Anca Țurcașiu la 50 de ani
La cei 50 de ani, Anca Țurcașiu are un fizic de invidiat chiar și de fetele de 20 de ani

Cum arată Anca Țurcașiu la 50 de ani. La vârsta ei, artista se poate lăuda cu un look de invidiat chiar și de tinerele de 20 de ani. Vedeta are o siluetă fără reproș, iar în costum de baie se prezintă impecabil. Totodată, în această vară Anca Țurcașiu a divorțat după o căsnicie de 22 de ani.

Cum arată Anca Țurcașiu la 50 de ani

Anca Țurcașiu impresionează cu fiecare apariție a sa. La cei 50 de ani împliniți, artista este fermecătoare și nu-și arată nici pe departe vârsta. Anca Țurcașiu este posesoarea unui fizic care le-ar face invidioase pe multe fete de 20 de ani. Vedeta a reușit încă de la primele sale apariții să încânte publicul cu frumusețea ei, iar acest lucru a rămas la fel și în prezent.

Iar fotografiile sunt o dovadă în plus a faptului că Anca Ţurcaşiu a fost frumoasă încă din copilărie. Cucerea pe oricine cu zâmbetul său şi cu privirea foarte caldă. Recent, actrița a deschis sertarul cu amintiri. A făcut publice pe rețelele de socializare mai multe fotografii dragi sufletului ei.

„Nostalgie! Mă uit la privirea mamei și parcă e a mea! Port copilul din mine cu mine mereu!”, a scris Anca, pe contul personal de Instagram.

Anca Țurcașiu a debutat la 14 ani

Anca Țurcașiu a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor încă de la începutul adolescenței. Astfel, debutul la TV și l-a făcut la doar 14 ani.

„Am jucat, la 14 ani, în «De dragul tău, Anca!», în regia Cristianei Nicolae. A fost primul meu film, cu Dana Mladin, ea avea zece ani. A fost foarte frumos acel film. Și după aceea a fost «Miss Litoral», după care au mai urmat propuneri și proiecte pe care le-am refuzat pentru că nu mi s-a părut că erau ce trebuie. Eu nu am făcut niciodată în meseria asta ceva doar de dragul de a face, decât dacă am considerat că merită profesional”, a povestit Anca Țurcașiu.

Deși nu a moștenit iubirea pentru teatru din familie, părinții au sprijinit-o în cariera aleasă.

„La mine, pasiunea pentru teatru a venit de la cititul poeziilor de seara. Toată copilăria, tata mi-a citit poezii în fiecare seară. Am crescut cu ele și am continuat să trăiesc cu ele”, declara în urmă cu ceva timp Anca Țurcașiu.

Ce spune despre operaţiile estetice

„O singură dată am făcut, pentru ridurile de pe frunte, o injecție. Mi-a imobilizat sprâncenele și nu le mai puteam ridica, pentru că îți amorțește toată fruntea și îți paralizează mușchii. A fost înfricoșător, mi s-a părut că mi-au căzut pleoapele peste ochi. M-am rugat la Dumnezeu să treacă trei luni mai repede, să se ducă efectul. De atunci, nu am mai făcut nimic. Prefer să pot să îmi mișc fața decât să fiu ca o minge de plastic și să nu pot deschide gura.

Am o părere foarte proastă despre acest subiect, în majoritatea situațiilor se întrece măsura. Mi s-a întâmplat să intru într-o cabină de machiaj și să treacă pe lângă mine o persoană pe care o cunoșteam foarte bine, dar pe care, din cauza faptului că își modificase puternic fața, să nu o recunosc. Fiecare e liber să facă ce vrea, eu personal nu o să fac așa ceva”, a povestit Anca Ţurcaşiu.

Iar la cum arată Anca Țurcașiu la 50 de ani, noi credem că nu are nevoie de astfel de intervenții.

Adauga un comentariu