Cancan

Cum arăta Bianca Drăgușanu în copilărie! Cu greu poate fi recunoscută

Publicat: 19 mart. 2021
cum arăta Bianca Drăgușanu în copilărie
Față de cum arăta în copilărie, Bianca Drăgușanu este foarte greu de recunoscut

Astăzi este o mare vedetă cunoscută de o țară întreagă și totuși puțină lume știe cum arăta Bianca Drăgușanu în copilărie. Cu timpul ea a reuşit să îşi croiasă un drum, chiar dacă în primii ani de viață a suferit multe lipsuri. Ba chiar, părinții nu au putut să îi ofere ce şi-ar fi dorit, nici măcar o casă normală!

Copilăria Biancăi Drăguşanu a fost una destul de dificilă, marcată de lipsuri materiale. Chiar dacă acum afişează un zâmbet larg și are tot ce și-ar putea dori o femeie, aceasta a suferit enorm în primii ani de viață. Ea a povestit că nu a avut o casă normală, ci a trăit alături de tatăl ei într-o cameră, din incinta unui stadion.

Radu Drăguşanu a fost portar şi apoi maseur la Jiul Petroşani. Bărbatul îi gătea Biancăi la un aragaz improvizat, neavând la dispoziţie o bucătărie. Cel mai greu le era iarna, când era destul de frig, iar ea avea o singură pereche de bocanci.

Cum arăta Bianca Drăgușanu în copilărie

După ce ani de-a rândul și-a obișnuit admiratorii cu fotografii perfecte, în care își etalează silueta de vis, Bianca Drăgușanu a surprins de curând cu o poză din copilărie. Vedeta era curioasă dacă fanii ei o vor recunoaște, astfel că a postat două fotografii: una cu ea și cealaltă cu sora ei, Oana Daria, de când erau mici.

Asemănarea dintre cele două surori a creat confuzie în rândul admiratorilor Biancăi, care nu au reușit să își dea seama care dintre cele două fetițe era de fapt fosta asistentă de televiziune. Totuși, voturile au mers spre fetița cu păr blond, lung și cârlionțat și cu ochi albaștri și expresivi. După câteva zile, Bianca a decis să dezvăluie care dintre fetițe era ea: și anume cea cu părul scurt.

Părinţii surorilor Drăguşanu au divorţat

Radu Drăguşanu şi Madi au avut o căsnicie frumoasă până au decis că trebuie să o ia pe drumuri separate, în anul 1995. Au împreună două fete, pe Bianca şi pe Oana. Lucrurile s-au complicat pentru familia lor în momentul în care cei doi au divorţat, iar fetele au fost nevoite să aleagă între mama sau tatăl lor.

Doar Madi, mama, solicitase custodia copiilor, dar cel care a primit dreptul de a le crește pe fete a fost Radu Drăgușanu, chiar dacă el nu făcuse nicio cerere în acest sens. Aceasta se datorează faptului că în față instanței, cele două surori, dar mai ales Bianca, și-au exprimat dorința de a rămâne alături de tatăl lor.

În altă ordine de idei, la cum arăta Bianca Drăguşanu în copilărie, puțini au fost cei care au ghicit care dintre cele două surori era vedeta.

Adauga un comentariu