Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu, sexy și fierbinte: Selfie din cadă!

Publicat: 05 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Drăgușanu sexy și fierbinte Selfie din cadă
Bianca și-a surprins fanii cu niște instastory-uri în care apare goală

Bianca Drăgușanu pare că mereu se reinventează din dorința de a fi mereu sexy și fierbinte. Bianca a reușit din nou să-și surprindă fanii cu niște instastory-uri în care apare goală.

Cei peste 1,1 milioane de oameni care o urmăresc pe Instagram au avut parte de o surpriză de proporții din partea frumoasei dive.

Acum, Bianca s-a filmat în cadă, după ce a renunțat la haine. Imaginile au ajuns la story, iar fanii au rămas pur și simplu înmărmuriți de formele focoasei blonde. Ea a a postat o poză super sexy și în feed.

„Să te răsfeți cu bijuterii prețioase este o extravaganță de care meriți să te bucuri. Ești puternică, ești mamă, ești femeie de afaceri și faci asta în fiecare zi, cu eleganță și grație! Strălucești în orice moment și asta te ajută să reușești”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul imaginii.

Bianca Drăgușanu, poze sexy în Maldive

La începutul anului, Bianca a plecat în Insulele Maldive, într-o vacanță de vis alăuri de Gabi Bădălău.

Frumaosa vedetă pare a fi trecut peste toate problemele din ultimele luni și a ținut să arate cât de bine se simte în Maldive, alături de Gabi Bădălău.

Chiar dacă Gabi Bădălău spune că el și Bianca Drăgușanu sunt simpli prieteni, e greu de crezut așa ceva atâta timp cât își permite să o răsfețe în cele mai selecte locuri.

Pentru a le arăta fanilor cum se simte în Maldive, Bianca s-a fotografiat în ipostaze incendiare și a făcut și un LIVE pe Instagram.

Focoasa blondă a pus pe ea cele mai sexy și mai scumpe costume de baie și și-a petrecut mare parte din timp la plajă sau la sală.

Despre relația ei cu Gabi Bădălău, Bianca a spus că nu poate fi ceva sigur până atunci când nu ajung la starea civilă.

Și-a adus sora aproape

Bianca Drăgușanu a reușit să o aducă pe Oana, sora ei, în București. Bianca s-a ocupat de toate formalitățile pentru cumpărarea unei locuințe în zona de Nord a Capitalei. Întâmplător sau nu, sora sa este vecină cu Alex Bodi.

Oana s-a mutat recent într-o vilă dintr-un complex rezidențial în zona Tunari, Ilfov, localitate în care Alex Bodi are o vilă.

„Am adus-o pe Oana aici. Am reușit foarte greu să o conving. Vreau să facem afaceri împreună și avem multe planuri foarte mari de viitor. Sunt convinsă că o să fie foarte bine“, a pvoestit Bianca.

Cum o caracterizează Cătălin Botezatu pe Bianca Drăgușanu

Într-un top al celor mai sexy femei din România, Cătălin Botezau a pus-o pe Bianca DDrăgușanu pe locul al treilea, după Mihaela Rădulescu și Adelina Pestrițu.

Despre Bianca, Cătălin Botezatu a spus că aceasta deste a treia în top deoarece exagerează cu buzele, lui neplăcându-i femeile care aleg să-și mărească exagerat buzele.

„Bianca a devenit cineva și a învățat multe. Are picioare lungi, frumoase, ca bețele de troleu. Are multe operații estetice, dar nu aberante, nu e o păpușă gonflabilă! Și-a mărit și posteriorul, chiar dacă și înainte arăta bine. Bianca este o mamă bună, o femeie de afaceri pricepută. Muncește foarte mult și a reușit să-și facă banii ei”, a fost caracterizarea lu iCătălin Botezatu pentru cea care cu ani în urmă era supranumită „blonda lui Bote“.

Adauga un comentariu