Cancan

Cum arăta chef Florin Dumitrescu în copilărie. Fotografii rare

Publicat: 28 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În imagine este un chef renumit la noi în ţară. În fiecare an îl vedem şi la televizor, în juriul emisiunii Chefi la cuţite. Vorbim despre nimeni altul decât Florin Dumitrescu. Are 33 de ani, o soţie frumoasă şi două fetiţe drăgălaşe.

În ciuda vârstei, desa se bucura de notorietate şi şi-a făcut un nume în breasla să. Simpaticul chef e căsătorită din 2014, cu Cristina.

Sunt împreună de 11 ani şi au familie minunată. Timpul le-a întărit relaţia. Aflat pe platourile de filmare ale emisiunii „Chefi la Cuțite”, Florin a fost surprins că vorbește în fiecare pauză la telefon. Bineînțeles că cea cu discută atât de mult este Cristina, iar Speak a fost curios să afle care este motivul pentru care juratul își sună soția atât de des. Răspunsul pe care l-a primit a fost unul într-adevăr emoționant.

A spus că îşi iubeşte soţia foarte mult şi că simte nevoia să-i împărtăşească tot ce se întâmplă, inclusiv la emisiune. Mai mult, şi soţia lui procedează la fel.

„Da. Vorbim în fiecare pauză. Eu vorbesc foarte des cu nevastă-mea, pentru că ne iubim foarte mult, pentru că noi nu putem să stăm foarte mult despărțiți unul de celălalt.”, a dezvăluit juratul de la „Chefi la Cuțite”.

Adauga un comentariu