Cancan

Cum arată Cristina Ich nemachiată? Partenera lui Alex Pițurcă s-a afișat fără niciun strop de machiaj

Publicat: 03 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată Cristina Ich nemachiată Partenera lui Alex Pițurcă s-a afișat fără niciun strop de machiaj
Cristina Ich a abordat subiectul privind relațiile amoroase și a dezvăluit faptul că este o persoană vulcanică, trăsătură care îi cauzează probleme în viața personală

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase femei din România. De aceea, au existat multe comentarii răutăcioase la adresa ei, de-a lungul timpului, din partea invidioșilor. Vedeta a decis să le închidă gură și s-a afișat nemachiată.

Încă de când s-a făcut remarcată, Cristina Ich a atras tot felul de comentarii din partea răutăcioșilor. Multe lume a acuzat-o că ar avea numeroase operații estetice, însă partenera lui Pițurcă, alături de care are un copil pe nume Noah, are o frumusețe naturală. De multe ori, pentru a nu le mai da motive invidioșilor să o critice, ea a decis să se afișeze fără pic de machiaj pe ten.

Iată cum arată Cristina Ich nemachiată. Este superbă!

Cristina Ich, în vârstă de 34 de ani, este văzută adesea machiată, având în vedere cariera sa. De acest lucru se ocupă cei mai buni oameni în domeniu. Însă, din cauză că nu este văzută fără strop de produs cosmetic pe ten, lumea a acuzat-o că are anumite intervenții, pe care nu vrea să le recunoască. Astfel, vedeta de pe Instagram le-a demonstrat că nu are nicio problemă cu a-și arăta chipul natural, neatins de machiaj.

„Asta-i fața mea! Fără filtru, fără make-up (prima și ultima postată)”, a scris modelul, pe contul personal de Instagram, la un moment dat. „Ce vă așteptați? Să fie fața coală de hârtie? Să nu aibă pielea o pată pigmentată? Să n-ai un por pe față?

Normal că nu este așa. Și nici n-am ajuns să mă spăl pe față. Acum mă duc să-mi fac rutina. Realitatea este că sunt mai copil decât în poză. Nu reflectă realitatea. În realitate este mai bine pentru mine, din punctul meu de vedere. Dar în mare, ăla este tenul. (…) Aparatul foto, fără filtru, scoate în evidență mult mai bine decât ce vezi tu în realitate. În realitate se vede ca și cum nu ai nimic pe față”, a mai spus modelul.

Inspirate de imaginea publicată de Christina, multe dintre urmăritoarele ei s-au fotografiat și ele fără machiaj.

Cristina Ich are un stil de viață sănătos

„Angelina Jolie de România”, așa cum este supranumită Cristina Ich, este din ce în ce mai apreciată în mediul online pentru sinceritatea și autenticitatea ei. Pentru ea, sănătatea și aspectul fizic sunt extrem de importante. Promovează un regim alimentar sănătos, dar este atentă și la produsele cosmetice pe care le folosește.

În rutina sa de îngrijire a pielii, un rol esențial îl are Daiana Anghel, fostă prezentatoare de știri devenită consultant de beauty. Ambele prezintă produse pe care le folosesc și despre care oferă informații prețioase, în ceea ce privește ingredientele și efectele acestora asupra diferitelor tipuri de ten.

În prezent, Cristina Ich formează un cuplu cu Alexandru Pițurcă, alături de care are un copil, pe nume Noah Alexandru.

Puțină lume știe, dar numele pe care îl are vedeta în cartea de identitate este Cristina Micu.

Cine este Alex Pițurcă, partenerul Cristinei Ich

Cristina Ich este într-o relație cu Alex Pițurcă. Diferența dintre ei este de șapte ani și ajuns să se cunoască prin intermediul unui prieten comun.

Între cei doi a fost dragoste la prima vedere. Ei au un copil, care s-a născut în luna octombrie a anului 2019.

Chiar dacă sunt unul dintre cele mai închegate cupluri din showbiz-ul românesc, Cristina și Alex nu plănuiesc să se căsătorească prea curând.

Frumoasa șatenă a dezvăluit că nu s-a visat niciodată mireasă și că nu este necesar ca dragostea dintre ea și Alex Pițurcă să fie oficializată.

 

Adauga un comentariu