Cancan ultimă oră

Cum arată Dana Budeanu în costum de baie: „Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”. Cum s-a fotografiat creatoarea de modă

Publicat: 22 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată Dana Budeanu în costum de baie Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă. Cum s-a fotografiat creatoarea de modă
Cum arată Dana Budeanu în costum de baie: „Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”

Dana Budeanu se află în vacanță, în Franța, și a postat imagini pe rețelele de socializare. Creatoarea de modă s-a fotografiat în costum de baie și a primit multe complimente pentru felul în care arată.

Creatoarea de modă s-a fotografiat în costum de baie și a încărcat imaginea pe rețelele de socializare, fiind însoțită și de un mesaj caracteristic ei.

„Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă” este mesajul pe care l-a postat Dana Budeanu pe contul de Instagram.

Dana Budeanu are o siluetă de invidiat

Dana Budeanu are o siluetă de invidiat și o talie de viespe. Vedeta a spus cum rerușește să se mențină în formă și a mărturisit că în fiecare dimineață consumă rodie. Vedeta nu este fan fructe, iar pe lângă rodie, îi mai place doar ananasul. Mai are și momente în care face excepție și mănâncă tort. La prânz, vedeta consumă paste, iar carne mănâncă foarte rar.

„Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00- 1.00. Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Nu mănânc carne decât foarte rar, nu mănânc mâncare gătită, din aceea cu sos. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu: „Nu am timp de nimic, mă trezesc la șase fără un sfert și am foarte multe de făcut”

În ceea ce privește programul pe care îl are, creatoarea de modă susține că nu are timp de nimic. În timpul săptămânii, vedeta se trezește dimineața, la ora șase fără un sfert, apoi își termină lucrurile pe care le are de făcut și iese cu fetițele din casă.

„Rodia de dimineață… aproape că a luat locul salutului pe care-l primesc când mă întâlnesc cu persoane pe care le cunosc sau nu, care-mi spun sau mă întreabă despre aceasta.. da, o consum zilnic, în cursul săptămânii dimineața, pentru că nu am timp de nimic, mă trezesc la șase fără un sfert și am foarte multe de făcut până plec cu fetițele din casă”, a scris Dana Budeanu pe Instagram.

Creatoarea de modă Dana Budeanu a fost căsătorită până acum opt ani de zile cu omul de afaceri Radu Budeanu, însă după divorț cei doi au menținut o relație frumoasă de dragul fetelor lor. Dana Budeanu ține foarte mult la intimitatea sa, dar mai ales la cea a fetelor. Nu le-a expus niciodată la televizor sau pe rețelele de socializare, iar tinerele nu au nici telefon mobil.

Adauga un comentariu