Cancan

Cum arăta Dana Opsitaru pe vremea când era tânără. De ce a ajuns Cătălin Botezatu în pragul depresiei după ce a cunoscut-o pe frumoasa vedetă

Publicat: 24 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arăta Dana Opsitaru pe vremea când era tânără. De ce a ajuns Cătălin Botezatu în pragul depresiei după ce a cunoscut-o pe frumoasa vedetă
Dana Opsitaru a cucerit inimile bărbaților pe vremea când era tânără.

A cucerit inimile bărbaților de la primele apariții publice, însă puțini sunt cei care știu cum arăta Dana Opsitaru pe vremea când era tânără. La peste 50 de ani, are o carieră de succes în lumea modei și duce o viață de lux în Germania. A avut o căsnicie frumoasă de mai mulți ani, însă a divorțat pentru a trăi o poveste de dragoste alături de un designer celebru. Multă lume se întreabă de ce a ajuns Cătălin Botezatu în pragul depresiei după ce a cunoscut-o pe frumoasa vedetă.

Dana Opsitaru, o apariție răvășitoare pe vremea când era tânără

Manechinul de succes Dana Opsitaru a devenit celebră de la primele apariții pe podium, iar frumusețea ei a pus multe inimi pe jar. Extrem de ambițioasă, a muncit enorm pentru a fi renumită în modă și se pare că a reușit să își îndeplinească visul.

Dana Opsitaru a fost una dintre cele mai râvnite femei din România, dar bărbatul care i-a cucerit inima a fost Roman Opsitaru. În 1981, frumoasa vedetă s-a căsătorit cu celebrul baschetbalist, devenind la scurt timp părinți.

Totul s-a schimbat în momentul în care Dana Opsitaru l-a cunoscut pe Cătălin Botezatu. Celebrul designer s-a îndrăgostit imediat de aceasta, în pofida diferenței de vârstă și a zvonurilor din jur. Mai mult decât atât, creatorul de modă a făcut gesturi surprinzătoare pentru a o cuceri pe frumoasa Dana Opsitaru.

Povestea de dragoste tumultoasă dintre cei doi avea să provoace controverse în rândul apropiaților. La vremea respectivă, blondina era căsătorită și avea un copil, dar a divorțat pentru a fi împreună cu Botezatu.

Celebrul designer a mărturisit că dorința de a o cuceri pe Dana Opsitaru a fost declanșată de un pariu pus împreună cu prietenii, care considerau că tânăra era greu de impresionat.

„Un coleg, manechin, mi-a zis: „Dacă te crezi aşa fiţos şi consideri că toate femeile îţi pică aşa, stânga-dreapta, cucereşte-o pe asta!” „Da de ce tocmai pe asta?’” am întrebat. „Pentru că are un copil, are foarte mulţi bani şi nu se uită la nici unul.”, mi s-a răspuns.

După trei luni de încercări, a acceptat să ia masa cu mine la Capşa. A venit cu nişte pantofi roşii cu toc înalt şi cu un deux-piece cu fustă foarte scurtă şi sacou cu umeri foarte mari. Era o apariţie de-ţi tremurau picioarele.”, a declarat Bote.

Cătălin Botezatu s-a luptat cu depresia după relația cu Dana Opsitaru

Creatorul de modă a mărturisit în repetate rânduri că Dana Opsitaru este femeia care i-a schimbat viața. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar plină de aventuri. Botezatu avea 19 ani atunci când s-a îndrăgostit de manechinul de succes, iar relația lor a fost una tumultoasă.

Designerul a recunoscut că a ajuns în pragul sinuciderii de mai multe ori, dorind să fie în permanență alături de femeia iubită. Acesta a fost la un pas de moarte de două ori, spre disperarea partenerei lui de viață de atunci.

„De două ori a fost din dragoste. O dată pentru Dana Opsitaru pe care o iubeam extraordinar de mult și cu care voiam să-mi petrec noapte de Crăciun și nu înțelegeam de ce trebuie să stea cu soțul ei, fiind un puști. Și nu doar am amenințat-o, dar mi-am tăiat venele și nici nu erau telefoane mobile pe vremea aceea. Puteam să mor.

A doua oară, mi-am lăsat mașina pe marginea unei prăpastii, pe drumul dintre Poiana Brașov și Râșnov. Am spus că dacă e să mă duc cu totul în prăpastie, așa vrea Dumnezeu, dacă nu, înseamnă că trebuie să trăiesc și în viața mea o să apară cineva care o să mă facă și mai fericit și cu care voi găsi adevărata armonie. Și așa a fost”, a spus  Cătălin Botezatu.

După o poveste de dragoste ca în filme, cele două celebrități s-au despărțit, dar păstrează legătura și în prezent. Designerul a precizat că nu a uitat-o pe Dana Opsitaru și va rămâne mereu în inima lui.

„Au fost 7 ani în care Dana m-a făcut să mă simt din toate punctele de vedere bărbat, a fost femeia care mi-a fost iubită, mamă, amantă, soţie într-un anumit sens, a fost femeia care mi-a dăruit cele mai frumoase clipe din viaţa mea şi pe care o voi iubi toată viaţa, în felul meu, are un sertar anume în inima mea”, a declarat Cătălin Botezatu. 

Dana Opsitaru a cucerit inimile bărbaților pe vremea când era tânără. De o frumusețe răvășitoare, aceasta a atras privirile tuturor de la primele apariții pe podium, devenind un manechin de succes. 

Adauga un comentariu