Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum arăta Dani Oțil pe vremea când era copil! Dovada clară că Tiago îi seamănă leit prezentatorului

Cum arăta Dani Oțil pe vremea când era copil! Dovada clară că Tiago îi seamănă leit prezentatorului

30 oct. 2023, 11:39,
BZI.ro, în Radio

Soția lui Dani Oțil a publicat o imagine cu prezentatorul de pe vremea când era copil, observându-se o asemănare evidentă cu fiul său. În plus, Gabriela Prisăcariu a remarcat că Tiago a moștenit și podoaba capilară a tatălui său. Astfel, când micuțul a văzut poza cu Dani Oțil, a crezut că el este în poza respectivă.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri de la noi din țară. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, însă în luna iulie au făcut marele pas la altar. Din povestea lor de iubire a rezultat și un băiețel, pe nume Tiago, care a împlinit 2 ani în luna septembrie. Astfel că de când micuțul a venit pe lume, prezentatorul și soția lui sunt mai fericiți ca niciodată, iar acest lucru se poate observa din postările pe care le fac adesea în mediul online.

Cum arăta Dani Oțil pe vremea când era copil

Blondina a făcut acum publică și o imagine rară cu partenerul ei de viață, de pe vremea când era doar un copil. Ceea ce a surprins-o cel mai tare atunci când a văzut fotografia a fost asemănarea izbitoare dintre soțul ei și fiul lor.

Gabriela Prisăcariu a făcut o postare de-a dreptul neașteptată, pe contul ei oficial de Instagram. Ei bine, blondina a găsit o poză veche cu soțul ei, de pe vremea când era doar un copil. Astfel că nu a putut să se abțină și a scos telefonul mobil pentru a imortaliza momentul.

Și asta pentru că a rămas uimită de asemănarea izbitoare dintre partenerul ei de viață și fiul lor. La fel de surprins a rămas și micuțul Tiago, care a crezut că este chiar el în poză, atunci când l-a văzut pe tatăl lui.

„- Gabriela Prisăcariu: Cine este aici în poză?
– Luca Tiago: Tiago.
– Dani Oțil: Sunt eu, tata!”

Dialogul dintre cei doi părinți și băiețelul lor i-a bucurat cu siguranță pe fani, care s-au amuzat copios atunci când au văzut videoclipul. Totodată, Gabriela Prisăcariu a precizat că abia acum a înțeles de unde a moștenit fiul ei podoaba capilară și a ținut să le spună contrariul celor care au zis că băiețelul seamănă cu ea.

„Identitici! Să mai spună cineva că seamănă cu mine. Acum înțeleg de unde părul ăsta”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe contul de Instagram.

Gabriela Prisăcariu a dat detalii despre nuntă

Dani Oțil și aleasa inimii sale s-au cununat religios la sfârșitul lunii iulie a anului acesta. La fericitul eveniment au fost prezente zeci de vedete din showbiz-ul românesc, iar cei doi miri au strălucit la propriu. Momentul mult visat de către prezentator și Gabriela Prisăcariu a fost organizat ca la carte, după bunul lor plac, așa cum chiar blondina a mărturisit.

Totodată, cei doi au optat pentru o nuntă mai atipică, evitând să respecte tradițiile populare, cunoscute de toată lumea. Astfel că modelul a mărturisit faptul că nici măcar nu au cerut ca oamenii să ofere la finalul evenimentului celebrul dar.

„Am făcut o nuntă după sufletul nostru și nu ne-a interesat ce o să zică oamenii sau faptul că trebuie să respectăm o anumită tradiție, nu! Nici nu am vrut să facem nuntă, totul a fost foarte rapid.

Am zis că dacă facem lucrul acesta, îl facem așa cum vrem noi și cum ne dorim să facem nuntă! Nouă nu ne plac nunțile, este foarte simplu! Atunci, dacă nouă nu ne plac, de ce am face un eveniment la care nu vrem să mergem? Da, oamenii au lăsat un dar, deși nu s-a cerut lucrul acesta”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu, în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *