Cultural

Dani Oțil radiază de fericire de când este tătic. Ce spune îndrăgitul prezentator despre momentele tensionate din căsnicie

Publicat: 13 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dani Oțil radiază de fericire de când este tătic. Ce spune îndrăgitul prezentator despre momentele tensionate din căsnicie
Dani Oțil se bucură din plin de rolul de tată și se declară un bărbat împlinit alături de frumoasa lui soție.

Celebrul prezentator tv Dani Oțil radiază de fericire de când este tătic și se declară un bărbat împlinit. Acesta se mândrește cu familia sa frumoasă și se bucură de succes în afaceri. Dincolo de lumina reflectoarelor, Dani Oțil a avut parte de multe provocări pe plan amoros, iar relația cu soția sa a fost ținta numeroaselor critici. Iată ce spune îndrăgitul prezentator despre momentele tensionate din căsnicie.

Dani Oțil se bucură din plin de rolul de tătic

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv din România. Acesta are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în spațiul public. Mai mult, Dani Oțil se bucură de succes în afaceri, iar restaurantul de lux pe care îl deține îi aduce venituri considerabile.

Pe lângă realizările deosebite pe plan profesional, faimosul prezentator se declară un bărbat împlinit și în viața privată. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gabriela Prisăcariu, femeia care i-a cucerit inima. Cei doi au împreună un băiețel superb, pe Tiago, iar recent a împlinit un an.

Dani Oțil a organizat o petrecere de zile mari pentru unicul său fiu de care este tare mândru. Acesta a oferit câteva detalii despre organizarea evenimentului.

,,Suntem profesioniști, facem evenimente de profil. (…) Din 10 telefoane am făcut totul, dar nu e o petrecere sofisticată. Suntem 40 de oameni, numai colegi, și 2-3 prieteni.

Moțul nu este pentru copii, pentru copiii în cauză, ci pentru ceilalți copii mai mărișori și părinți. E o petrecere unde adulții se îmbată… știu asta pentru că sunt ultimul dintre prietenii mei care fac moțul.”, a declarat Dani Oțil înainte de a avea loc petrecerea.

De când este tătic, Dani Oțil radiază de fericire și se declară un bărbat împlinit alături de partenera lui de viață. De viața de familie se bucură din plin și Pavel Bartoș. Acesta are trei copii superbi și o soție de care este tare mândru. Și celebrul actor Adrian Nartea are doar cuvinte de laudă pentru femeia care i-a cucerit inima. Artistul reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Ce spune prezentatorul despre momentele tensionate din viața de cuplu

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au un băiețel și sunt mai fericiți ca oricând alături de micuțul Tiago. Cu toate că sunt mereu împreună și se răsfață ori de câte ori au ocazia, Dani Oțil și soția sa au parte și de momente dificile în căsnicie.

Dani Oțil a recunoscut că nu lipsesc certurile, discuțiile aprinse și replicile răutăcioase, însă de fiecare dată prezentatorul și partenera sa reușesc să depășească provocările și să treacă peste momentele tensionate din mariaj.

Faimosul prezentator tv a dezvăluit recent un episod tensionat, dar și amuzant din viața de cuplu.

„Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat și ne-am uitat la serial. Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai?

Atât mi-a trebuit să deschid subiectul. Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp. Și ea a zis: ”Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată”, iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (…). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția.”, a declarat Dani Oțil.

Dani Oțil se bucură din plin de rolul de tată și se declară un bărbat împlinit alături de frumoasa lui soție. Prezentatorul are o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândru.

Adauga un comentariu