Actualitate

Cum arată fiica Loredanei Groza: Elena a ales altă carieră!

Publicat: 20 feb. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Cum arată fiica Loredanei Groza Elena a ales altă carieră
După ce au văzut poze cu Elena Boncea, fanii vedetei au rămas surprinși când au văzut cum arată fiica Loredanei Groza

Loredana Groza are o fiică din căsătoria cu Andrei Boncea. Fanii vedetei au rămas surprinși când au văzut cum arată fiica Loredanei Groza. Elena Boncea a decis să își construiască propria sa cale în viață, departe de lumina reflectoarelor și a faimei mamei sale. La vârsta de 25 de ani, aceasta a devenit o prezență remarcabilă și independentă, atrăgând atenția fanilor prin discreție și determinare.

Cum arată fiica Loredanei Groza: Elena este producător la unul dintre cele mai de succes posturi de radio din țară

Deși este fiica uneia dintre cele mai importante artiste din showbiz-ul românesc, Elena Boncea preferă să evite expunerea excesivă mediatică și să își continue activitatea în spatele scenei.

Elena Boncea a fost recent surprinsă alături de mama sa, Loredana Groza, în India, participând la o conferință susținută de un guru faimos. Această apariție a dezvăluit o altă latură a artistei celebre, aceea de mamă mândră și implicată în viața și evoluția fiicei sale.

Deși ar fi putut să urmeze calea artistică a mamei sale, Elena Boncea a ales să își desfășoare cariera în spatele scenei, ca producător la unul dintre cele mai de succes posturi de radio din țară. Această alegere surprinzătoare subliniază determinarea și independența ei în a-și croi propria sa cale în lumea mediatică.

Reacție dură a Loredanei Groza, după ce fiica sa a fost acuzată că și-a făcut operații estetice

Elena Boncea a fost acuzată că și-a făcut operații estetice, după ce artista a publicat mai multe fotografii pe contul său de Instagram împreună cu aceasta.

Urmăritorii Elenei au lăsat de înțeles că ar fi recurs la intervenții estetice. Confruntată cu aceste speculații, artista nu a ezitat să răspundă unui comentariu care insinua că fiica sa ar avea buzele injectate.

„Nu vreau să fiu răutăcios, dar buzele sunt injectate. Păcat, tânără și deja modificată”, a scris unul dintre utilizatori.

Loredana Groza a replicat la atacul lansat la adresa fiicei sale.

„Domnu’ Costi, să nu vă pară rău, e cum a făcut-o mama ei”, a comentat Loredana Groza.

De-a lungul timpului, fani au remarcat transformările prin care a trecut Loredana Groza, iar artista a negat mereu că și-ar fi făcut operații estetice, chiar dacă schimbările sunt evidente.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta. Chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor. Admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme. Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine. Fără să faci lucruri radicale. Există tratamente și proceduri noninvazive care te pot ajuta să arăți uimitor”, a explicat Loredana Groza.

Într-un interviu recent, Loredana Groza a precizat că este o bucurie pentru ea să împărtășească experiențe și aventuri alături de fiica sa, evidențiind legătura strânsă pe care o împărtășesc și pasiunea lor comună pentru călătorii și explorarea diversității culturale.

„Este o bucurie să împart cu ea o parte importantă din ce mi se întâmplă”, a mărturisit Loredana Groza.

După ce au văzut poze cu Elena Boncea, fanii vedetei au rămas surprinși când au văzut cum arată fiica Loredanei Groza.

Comentarii
Adauga un comentariu