Cultural

Loredana Groza și Elena Boncea, taxate dur de fani. ”Aceleași buze, același nas”

Publicat: 23 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Loredana Groza și Elena Boncea taxate dur de fani. Aceleași buze același nas
Elena Boncea, fiica Loredanei Groza, a moștenit caracteristici de la mama sa, iar asemănările sunt extrem de evidente

Loredana Groza nu este doar o artistă de succes, ci și o mamă extrem de mână de fiica sa, Elena Boncea. Singurul copil al artistei a crescut și s-a transformat într-o femeie adevărată, iar relația dintre cele două este foarte apropiată și armonioasă.

Tânăra este mereu alături de mama sa și în prezent se află într-o călătorie în India. Cu toate acestea, fotografiile pe care le-a postat pe rețelele de socializare au atras câteva critici din partea utilizatorilor din mediul online.

Loredana Groza și Elena Boncea, taxate dur de fani

Elena Boncea, fiica Loredanei Groza, a moștenit caracteristici de la mama sa, iar asemănările sunt extrem de evidente, mai ales odată cu faptul că tânăra a crescut. Fata Loredanei a împlinit 25 de ani vara trecută și seamănă foarte mult cu mama sa pe când avea aceeași vârstă.

Cele două călătoresc frecvent împreună și se bucură de timpul liber pentru a explora destinații noi și pentru a petrece timp de calitate împreună. În prezent, Lori și fiica ei se află într-o vacanță în India, iar artista a împărtășit câteva fotografii cu ele pe rețelele de socializare. Aceste imagini au primit aprecieri, dar au apărut multe și câțiva critici care au avut comentarii negative.

”Aceleași buze, același nas… trăiască esteticienii!”, ”Ce bine vă seamănă fata / Mai ales la buze”, ”Două frumoase, Elena este genul de frumusețe naturală, ei nu-i trebuie niciun artificiu pentru a fi frumoasă! Vă admir pe amândouă!” – au fost câteva dintre comentariile lăsate de fanii lui Lori.

Ce spune Loredana Groza despre vizita în India

Loredana Groza nu mai ascunde că este pasionată de yoga și spiritualitate. Aceasta a vizitat India de mai multe ori, unde a avut ocazia să se întâlnească chiar și cu SadhGuru, unul dintre cei mai renumiți experți în acest domeniu. În timpul acestor călătorii, Loredana a primit o ofertă de a juca într-un film alături de Mickey Rourke.

”În momentul în care regizorul Ciprian Mega mi-a propus să apar în acest film eram plecată în India și așa s-a legat, cumva să mă întorc, dar fără să fie o chestie forțată, s-a întâmplat natural. Practic, eu nu puteam să apar la filmări, i-am spus că am un alt program și nu pot face o schimbare. Universul a vrut ca eu să mă întorc și să filmez. Asta vreau să spun, când dorința există și Universul lucrează pentru asta, lucrurile se întâmplă de la sine, fără să faci eforturi, fără să dai din coate.”, a povestit Loredana, la un moment dat, pentru Antena Stars.

Recent, Loredana Groza a postat o imagine alături de fiica ei Elena Boncea, iar comentariile nu au fost cele mai frumoase.

Adauga un comentariu