Cancan ultimă oră

Cum arată fiica lui Gică Popescu! Iată unde a fost surprinsă tânăra – GALERIE FOTO

Publicat: 28 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată fiica lui Gică Popescu Iată unde a fost surprinsă tânăra - GALERIE FOTO
Maria Popescu, fiica lui Gică Popescu SURSĂ FOTO: SPYNEWS

Gică Popescu are cu ce se mândri, mai ales când vine vorba despre familia sa. Iată cum arată fiica fostului fostbalist!

Cum arată fiica lui Gică Popescu
Gică Popescu este unul dintre cei mai importanți sportivi din România, iar pe lângă cariera sa de invidiat, acesta se mai mândrește și cu familia lui, mai exact cu fiica sa, Maria. Tânără este scumpă la vedere, mai ales că locuiește de câțiva ani în străinătatea, însă de curând, aceasta a fost surprinsă de paparații spynews.ro colindând străzile din Capitală.

Maria Popescu este la fel de ambițioasă precum tatăl ei și nu se dă înlături de la rezolvarea problemelor. Astfel că, fiica fostului fotbalist a fost surprinsă când își rezolva foarte repede treburile în oraș. În plină zi, tânăra a fost surprinsă în timp ce a parcat și s-a aranjat de zor la volan, semn că urma să aibă o zi lungă și trebuia să fie bine pusă la punct. Imediat după asta, fiica fostului fotbalist și-a pus masca de protecție pe față și a intrat într-o clinică stomatologică. După ce a zăbovit ceva timp, a ieșit din cabinet cu o foaie în mână, cel mai probabil fiind vorba despre o radiografie dentară, grăbindu-se spre mașină.

Maria Popescu a mers direct la bancă pentru a scoate câțiva cash, însă grăbită să-și rezolve cât mai repede problemele, tânăra a încurcat băncile și, în loc să meagră la cea la care avea nevoie, surpriză: a mers la o alta. Drept urmare, tânăra s-a întors înapoi și a mers la banca corectă, pentru a scoate suma de bani de care avea nevoie. La final, Maria s-a întors din nou la clinică, ceea ce ne duce cu gândul că aceasta nu a avut bani cash pentru a plăti serviciile, motiv pentru care a căutat banca ca să poată să scoată suma de bani.

Maria Popescu studiază în Italia
Maria studiază în Italia, la una dintre facultățile celebre de pe Bătrânul Continent, Bocconi din Milano. La aproape 21 de ani, Maria Popescu este o tânără superbă, iar imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare vin să certifice acest lucru.

Fiica lui Gică Popescu este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează imagini care îi încântă pe deplin pe urmăritorii săi, și nici nu se putea altfel, asta pentru că are și ce să arate. Maria Popescu are o siluetă de invidiat pentru o tânără de 20 de ani și nu se ascunde să împărtășească astfel de momente cu urmăritorii săi de pe Instagram.

Adauga un comentariu