Cancan

Cum arată fiul lui Petre Roman. Băiatul seamănă leit cu tatăl său

Publicat: 21 aug. 2020
Cum arată fiul lui Petre Roman
Petre Roman și Silvia Chifiriuc s-au căsătorit în 2009 și au împreună un băiat

Cum arată fiul lui Petre Roman. Toată lumea o cunoaște pe fiica lui Petre Roman, Oana, pe care o are din căsnicia cu Mioara Roman. Însă aceștia au divorțat în 2007, iar Petre Roman și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc. Mai mult, din această uniune a rezultat și un copil, în 2009, pe nume Petrus.

La cei 74 de ani, Petre Roman este un bărbat împlinit. Acesta are o soție cu 26 de ani mai tânără de cât el, și un fiu, Petrus. Iar fiul fostului premier al României seamănă perfect cu tatăl său, dovadă fiind imaginile cu cei doi.

Cum arată fiul lui Petre Roman

Petrus Roman
Petrus îi seamănă leit tatălui său, Petre Roman

Timpul pare să zboare în familia Roman. După căsătoria din 2009, Petre Roman și Silvia Chifiriuc și-au dedicat timpul familiei. Cei doi au împreună un băiețel, care a împlinit deja 11 ani. Deși ne obișnuisem ca părinții săi să îi strige „micuțul Petrus”, acum tânărul este un băiat în toată regula.

Se pare că așchia nu sare departe de trunchi, iar Petrus are stofă de cuceritor în viitor. Băiatul îi seamănă leit tatălui său, având un șarm aparte. Băiețelul ar putea să urmeze cu succes o carieră în politică. Deocamdată el este un elev silitor, studiază la Școala Franceză și vorbește deja foarte bine în limba franceză.

În urmă cu doi ani, Petre Roman a făcut cunoștință și publicului cu fiul său. Tatăl și fiul au apărut în emisiunea „Aici eu sunt vedeta” de la Antena 1. Petrus a dezvăluit atunci că Petre Roman obișnuiește să stingă luminile prin casă pentru a face economie. De asemenea, băiatul a mărturisit că tatăl său are o pasiune pentru drumeții pe munte și că obișnuia să îl poarte și pe el într-un rucsac atunci când era mic.

„Îmi cunosc bine copilul, pe Petrus. Este un copil care reacționează și gândește frumos. E așezat temeinic în ce gândește și, câteodată, are și mult umor. Așadar, mă aștept la lucruri bune”, spunea Petre Roman înainte de emisiune.

Silvia Chifiriuc își mai dorește un copil

Chiar dacă între Petre Roman și soția sa sunt 26 de ani diferență, femeia nu renunță la planurile sale de familie. Silvia visează să îi dăruiască încă un copil lui Petre Roman. De data aceasta, cuplul speră să aibă o fetiță.

„Este un dar care nu se compară cu nimic. Când se întâmplă o aşa minune se întâmplă pentru că Dumnezeu vrea. Nu am căutat niciodată să fac tratament, nici nu am avut probleme.

Mai vreau încă un copil, dacă îmi dă Dumnezeu, de ce nu? Mi-aş dori o fetiţă, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoţică. Deocamdată, ne bucurăm de băieţelul pe care îl avem. Suntem mândri că îi place să înveţe”, a spus Silvia.

Acum, că am văzut cum arată fiul lui Petre Roman, suntem siguri că îi va călca pe urme tatălui său. Și probabil va deveni la fel de cunoscut ca și sora vitregă, Oana Roman.

Adauga un comentariu