Cancan

Cum arată fosta iubită a lui Țiriac. Sophie i-a dăruit miliardarului doi copii

Publicat: 09 sept. 2020
Cum arată fosta iubită a lui Țiriac
Ion Țiriac și Sophie Ayad au trăit o frumoasă poveste de dragoste, între 1992 și 2001, din care au rezultat doi copii

Cum arată fosta iubită a lui Țiriac. Sophie Ayad este mama lui Karim (de 24 de ani), și Ioana (21 de ani), copiii miliardarului Ion Țiriac. Când l-a cunoscut pe Ion Țiriac, Sophie era jurnalistă. Cei doi au avut o relație discretă timp de 9 ani…

Sophie Ayad (51 de ani) l-a cunoscut pe Ion Țiriac în urmă cu 28 de ani, la Munchen. Aici, fostul mare tenismen își derula la acea vreme afacerile. Legătura cu jurnalista de origine egipteană a fost una discretă și s-a întins oficial pe 9 ani, între 1992 și 2001. În acest interval, Sophie l-a făcut de două ori tată de Țiriac, născându-i pe Karim și Ioana. Aceștia au crescut alături de mama lor la Monte Carlo, fiind implicați în timp în tot felul de acțiuni caritabile ale celebrului lor părinte.

Cum arată fosta iubită a lui Țiriac

În prezent, Sophie locuiește mai mult la Miami, împreună cu Ioana. Fiica lui Ion Țiriac a ales să studieze Jurnalismul peste Ocean. Foarte atentă la felul în care arată, fosta iubită a lui Ion Țiriac merge zilnic la sală. Cu toate acestea, ea își face timp și pentru afacerea deschisă recent în Florida, un magazin.

„Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, a povestit Sophie Ayad pentru gsp.ro.

Ion Țiriac are trei copii cu două femei

Miliardarul Ion Țiriac este considerat de ani buni cel mai bogat român. Acesta mai are un băiat, pe Ion Ion Țiriac (43 de ani), rezultat din legătura cu fostul manechin Mikette von Issenberg. Acesta a avut o căsnicie de 8 ani cu Ileana Lazariuc (2009-2017). De curând, Țiriac jr., care a preluat o parte din afacerile tatălui său, și-a recunoscut noua relație. Acesta trăieste o idilă cu frumoasa jucătoare de tenis Sorana Cârstea (30 de ani).

Pentru vârsta ei și la cum arată fosta iubită a lui Țiriac, Sophie Ayad este o prezență încântătoare.

Adauga un comentariu