Cancan

Cum arată Gillian Anderson  la 52 de ani. Actrița din Dosarele X e de nerecunoscut

Publicat: 06 nov. 2020
Gillian Anderson pe covorul rosu
Gillian Anderson, actrița care a devenit faimoasă pentru rolul lui Scully din "Dosarele X", încă arată superb, la cei 52 de ani ai săi

Chiar daca anii au trecut, putini mai stiu cum arată Gillian Anderson  la 52 de ani. Ei bine, se pare că vârsta nu este o povară pentru actrița din serialul Dosarele X, ea arătând destul de bine pentru anii ei.

Gillian Anderson este cunoscuta publicului larg pentru rolul Danei Scully din popularul serial TV „Dosarele X” unde a jucat alaturi de David Duchovny.

Cum arata Gillian Anderson  la 52 de ani

Gillian Anderson, actrița care a devenit faimoasă pentru rolul lui Scully din „Dosarele X”, încă arată superb, la cei 52 de ani ai săi.

Gillian Anderson, cunoscută pentru rolul Danei Scully din popularul serial TV „Dosarele X”, a jucat în numeroase alte filme și seriale. De-a lungul carierei sale de actriță, frumoasa Gillian a câștigat numeroase premii pentru rolurile care au consacrat-o. În 1997, ea a câștigat Globul de Aur pentru Cea mai bună actriță datorită rolului său din serialul „Dosarele X”.

De asemnea, în 2006, Gillian a câștigat premiul pentru Cea mai bună actriță oferit de Broadcasting Press Guild Awards, pentru rolul ei din Bleak House. Actrița se poate lăuda cu un palmeres impresionant de filme și seriale, jucând alături de mulți alți actori valoroși.

Gillian Anderdon a jucat și în The Mighty, The House of Mirth, Bleak House, Johnny English Reborn, Great Expectations și Sex Education.

Actrița a avut multe provocări în viață personală

Daca pe plan profesional putem spune că actrița este împlinită, nu același lucru putem spune despre viață să personala. Se pare că în viața de zi cu zi, Gillian a întâlnit numeroase provocări de-a lungul anilor. Actrița a mărturisit într-un interviu pentru USA Today că suferă de tulburări mintale și se luptă de ani buni cu depresia. Ea a ales să își spună povestea în cartea pe care a publicat-o când avea 48 de ani intitulată „We: A Manifesto for Women Everywhere“. Gillian a scris această carte în colaborare cu jurnalistul Jennifer Nadel.

Cartea oferă cititorilor o perspectivă unică, în care Gillian dă sfaturi propriei persoane în varianta mai tânără, mai necoaptă. În prezent, ceea ce o ajută cel mai mult să își depășească momentele dificile este meditația și faptul că are trei copii minunați de care este foarte mândră. Meditația îi oferă mai multă încredere de sine.

Pe plan amoros, Gillian nu a fost prea norocoasă. Cu toate acestea, din relațiile eșuate, ea a rămas cu trei copii pe care îi iubește enorm. Ea a divorțat de primul soț, Clyde Klotz, în 1997. Apoi, în 2006 actrița a divorțat și de cel de-al doilea soț, Julian Ozanne. Șase ani mai târziu, Gillian s-a despărțit de iubitul ei Mark Griffiths cu care are doi băieți, Oscar și Felix.

La 52 de ani, actrița care acum locuiește în Portofino, se bucură de nouă perioadă a carierei sale, fiind implicată în mai multe proiecte. Gillian și-a păstrat corpul suplu din tinerețe, iar trecerea timpului pare să fi fost blândă cu chipul ei.

Gillian Anderson, de la Dana Scully din Dosarele X, la Margaret Thatcher în The Crown

Al patrulea sezon al serialului The Crown e gata, iar Netflix o aduce în prim-plan pe Gillian Anderson, într-un rol istoric: o vă juca pe Margaret Thatcher.

În noul trailer, Gillian e greu de recunoscut: fanii s-au obișnuit să o vadă în rolul agentului FBI din Dosarele X. Acum însă, actrița întră în pielea primei femei Premier al Marii Britanii.

Margaret Thatcher a fost aleasă de 3 ori la rând și egalată doar de Tony Blair în anii de guvernare – cât de bine o interpretează Gillian pe Margaret Thatcher o să vedem pe 15 noiembrie, când apare primul episod. The Crown a câștigat până acum 3 Globuri de Aur și 8 premii Emmy.

Adauga un comentariu