Cancan

Cum arată iubita lui Cheloo. Cine este femeia care l-a vindecat pe artist de divorţul dureros

Publicat: 27 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată iubita lui Cheloo. Cine este femeia care l-a vindecat pe artist de divorţul dureros
Cum arată iubita lui Cheloo

Cum arată iubita lui Cheloo. Puţini ştiu că artistul Cheloo a trecut printr-un divorţ în urmă cu câţiva ani. Cu toate acestea artistul şi-a refăcut viaţa. Femeia care l-a învăţat din nou să iubească se numeşte Daniela Moraru, iar aceasta i-a dăruit artistului cel de-al doilea copil.

Toată lumea ştie că în faţa camerelor de filmat, Cheloo are, uneori, o atitudine destul de misogina. Cu toate acestea, juratul de la iUmor a reuşit să descopere femeia perfectă pentru el şi se pare că aceasta l-a cucerit pe deplin pe celebrul hip-hopper.

Cum arată iubita lui Cheloo

Este unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai genului hip-hop, dar şi unul dintre cei mai „duri” bărbaţi din România. Extrem de vehement atunci când vine vorba de părerile lui, Cheloo nu a lăsat niciodată să se înţeleagă faptul că este îndrăgostit, că iubeşte sau că are sentimente.

Cu toate acestea, în viaţa artistului există o femeie care l-a cucerit pe deplin şi care l-a făcut să vadă lucrurile cu alţi ochi. În urmă cu 8 ani, Cheloo a divorţat şi se pare că femeia care i-a vindecat toate rănile trecutului este actuală lui iubită.

Divorţul cu scandal l-a lăsat cu sechele

Ei bine, divorţul dintre Cheloo şi Daniela Niculescu a fost unul cum nu se poate mai urât. Tocmai de aceea, de atunci, artistul prefera să-ţi ţină viaţa privată departe de ochii lumii. Mai exact, totul s-a întâmplat în anul 2012, atunci când Cheloo a aflat că, din cauza depresiei, soţia sa a devenit dependenta de droguri. Daniela Niculescu s-a internat într-o clinică de dezintoxicare din Elveţia, la scurt timp după divorţ şi a declarat că amfetamina a fost la un pas de a-i distruge viaţa.

În faţa tuturor, Daniela Niculescu a aruncat vorbe grele la adresa lui Cheloo, pe car l-a acuzat de infidelitate şi violenţă. Cei doi au împreună un băieţel.

Dar lucrurile s-au schimbat în viaţa artistului! Nouă iubita a lui Cheloo, femeia care l-a învăţat din nou să iubească se numeşte Daniela Moraru, iar aceasta i-a dăruit artistului cel de-al doilea copil, cei doi devenind părinţii unui băieţel.

Se înţeleg de minune şi îşi ţin viaţa privată departe de presă şi televiziune, iar Cheloo, ori de câte ori este întrebat despre acest aspect, la evenimente sau interviuri, evita cu desăvârşire să răspundă la aceste întrebări mult prea intime.

Cei doi s-au mutat în localitatea Breaza, departe de Capitală, acolo unde trăiesc alături de copiii lor. Artistul nu se afişează prea des alături de Daniela Moraru, tocmai pentru a nu atrage mass-media asupra familiei sale.

Cheloo, mesaj halucinant despre coronavirus

Într-un mesaj pe o reţea socială, Cheloo şi-a exprimat opinia despre pandemia de Covid-19 şi nu s-a ferit să folosească vorbe dure la adresa autorităţilor din România.

„Botniţă lui Lady Arafat mă insulta!”
„Asasinat administrativ al spiritului.

#refuzdebotnita!!! Spitalele refuză să interneze pacienţi cu simptome de Covid. Oameni cu temperatura de peste 38°, stare generală proastă şi tuse accentuată, sunt trimişi în izolare la domiciliu, fără a fi testaţi. Testele se fac pe programare şi, până când le vine rândul, liber la promenadă

În schimb, Arafat induce panica în rândurile populaţiei. Matematica fricii. Ţine-i înspăimântaţi şi vinde-le botniţe.

O să ajungem să fim obligaţi să ne cumpărăm, fiecare, câte un apartament, în cazul în care ne îmbolnăvim, să avem unde să ne izolăm. Totul pentru bunăstarea lui Arafat.

#refuzdebotnita! Botniţă lui Lady Arafat mă insulta!

Făcând parte din categoria celor care nu contează decât în sondaje, o să fac tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil. #refuzdebotnita

Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri, abţinându-mă , pe cât posibil, de la cumpărăturile săptămânale.

Nu voi mai cumpăra pâine, carne, lapte, brânză şi alte alimente de bază din magazine.

O să cumpăr, ce nu reuşesc să produc în grădina proprie, de la ţăranii care nu au loc să-şi vândă produsele în supermarket sau piaţă.

Acum este momentul în care putem sfida un sistem pervers, prin refuz de consum, haotic, de produse de care nu avem, cu adevărat, nevoie.

Vă urez un Covid plăcut în continuare!

P.s. O să cred în virusul vedeta doar în momentul în care morţii vor fi adunaţi din şanţuri cu buldozerele.

Adauga un comentariu