Cancan

Cum arăta Iuliana Marciuc în copilărie. Vedeta TV a deschis un cămin de bătrâni

Publicat: 15 mart. 2021
fotografie cu Iuliana Marciuc in copilarie
Iuliana Marciuc este o vedetă de la postul național de televiziune. A deschis un cămin de bătrâni în 2013, în București

Cravata de pioner şi frizura adecvată timpului. Aşa arata, cu siguranţă, orice copil din vremea comunistă. În imagine însă este o vedetă din România. Tu o recunoşti? Ei bine, este chiar Iuliana Marciuc în copilărie.

Noi o ştim pe vedetă de la emisiunile de pe postul naţional de televiziune. De asemenea, numele ei este asociat cu cel al lui Adrian Enache, cu care are o relaţie de mulţi ani. Cei doi au un băiat de 16 ani, dar nu sunt căsătoriţi.

Cine este Iuliana Marciuc

Tabloidele au scris mult timp despre faptul că Adrian Enache şi-ar fi părăsit soţia pentru a fi cu Iuliana Marciuc. Dacă este sau nu adevărat ce se spune, doar ei ştiu. Cert este ca cei doi sunt împreună de foarte mulţi ani, iar rodul iubirii e un băiat în vârstă de 16 ani. De ce nu s-au căsătorit până acum? Conform afirmaţiilor vedetei, căsătoria nu a mai fost o prioritate după venirea pe lume a fiului lor, David. Chiar dacă e trecută de 50 de ani şi nu e măritată, Iuliana Marciuc spune că se simte împlinită şi profesional, şi personal.

”Confortul și siguranța îmi sunt date de familie, de David, de Adrian, iar fericirea o construiesc împreună cu ei, dar și singură”.

Vedeta TV s-a remarcat nu doar în mass-media, ci și în afaceri. În anul 2006 și-a deschis un restaurant cu specific asiatic, într-unul din mallurile din Capitală. După un timp a renunțat la el și s-a îndreptat spre litoral. Acolo a inaugurat o terasă, în 2012. Inedit faptul că, în 2013, adică după doar un an, a deschis și un cămin de bătrâni, de data aceasta în Mogoșoaia.

Relaţia vedetei cu fiul său adolescent

Ce relaţia are Iuliana Marciuc cu fiul său, adolescent? Una bună, spune ea, având în vedere că vorbim despre un adolescent.

”Din momentul în care cineva mi-a spus că nu te poţi supăra pe un adolescent, pentru că nu vorbeşte el, ci hormonii (zâmbeşte), mi-a fost mult mai uşor să fiu înţelegătoare.

Sigur că marea provocare rămâne a-i demonstra că relaţiile interumane sunt mult mai importante decât relaţiile virtuale, dar şi să încerc să-l conving că mai bine petrece câteva ore în aer liber, decât în faţa telefonului. Mă bucur însă că avem un băiat înţelept şi înţelegător şi nu a făcut niciodată ceva care să ne necăjească”.

Sfaturi pentru femeile de 50 de ani

Iată ce sfaturi le oferă Iuliana Marciuc femeilor care vor împlini în curând 50 de ani:

”Să înceapă să se iubească mai mult, să se prioritizeze, pentru că e necesar să fie în primul rând ea sănătoasă, pentru a fi de ajutor celorlalți. Să-și acorde mai mult timp, să meargă săptămânal la sport sau măcar la o plimbare în aer liber și la o întâlnire cu prietenele”.

Adauga un comentariu