Cancan

Cum arăta Monica Tatoiu tânără? Un jurat de la Românii au Talent era îndrăgostit lulea de tânăra studentă la matematică!

Publicat: 30 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arăta Monica Tatoiu tânără Un jurat de la Românii au Talent era îndrăgostit lulea de tânăra studentă la matematică
Monica Tatoiu a postat zilele trecute câteva imagini inedite cu ea tânără, într-o perioadă în care atrăgea privirile majorității băieților.

Monica Tatoiu, cunoscuta femeie de afaceri, a postat recent pe Facebook câteva poze din tinerețea ei. Cum arăta Monica Tatoiu tânără și cu ce actor se iubea în secret, află în rândurile următoare.

Monica Tatoiu a fost întotdeauna o fire rebelă, dar ea și-a asumat fiecare lucru pe care l-a făcut de-a lungul vieții sale, chiar dacă acum are câteva regrete. Ea a fost prima iubire a nimeni altuia decât a lui Florin Călinescu, cunoscutul actor și fost jurat la Românii au Talent. Fosta profesoară de matematică și actorul au trăit clipe de neuitat în tinerețea lor.

Cum arăta Monica Tatoiu tânără

Femeia de afaceri a frânt multe inimi în viața ei, chiar dacă acum este căsătorită de 40 de ani. Aceasta nu se sfiește să recunoască că a dus o viață rebelă și plină de iubiri în tinerețea ei. Puțini știu însă că prima iubire a lui Florin Călinescu a fost Monica Tatoiu. Aceștia fiind colegi de clasă, relația lor a început de la simpli colegi de bancă, până la o prietenie sinceră. Monica Tatoiu și actorul Florin Călinescu au ajuns să trăiască una dintre cele mai frumoase și autentice povești de dragoste. Ei s-au întâlnit la liceul Iorga din Timișoara, unde au devenit îndrăgostiți.

Anii de liceu i-au rămas lui Monica Tatoiu în suflet, iar amintirile primei iubiri nu le va putea uita niciodată. Chiar dacă nu aveau multe ocazii în care să se vadă, fosta femeie de afaceri recunoaște că găseau câteva clipe zilnic în care să se întâlnească. Cei doi îndrăgostiți își petreceau serile în parcurile din Timișoara, Parcul Pionierilor fiind martor la clipele de tandrețe dintre ei. De asemenea, ei se mai întâlneau la concertele trupei Phoenix și la diferite discoteci unde își petreceau frumoasele clipe ale tinereții. Însă, la fel ca orice dragoste a tinereții, fiorii dragostei aveau să dispară odată cu terminarea liceului. Un motiv fiind și direcțiile absolut opuse în care se îndreptau amândoi: Monica urmând să meargă la facultatea de matematică, iar Florin Călinescu dorind să se îndrepte spre direcția artistică, prin teatru.

Secretul unei căsnicii fericite

Monica Tatoiu, ajunsă la o vârstă în care experiența îi permite să dea sfaturi, mai ales despre căsnicii, ea crede cu tărie în arta compromisului. Ea a fost divorțată de 2 ori, primul ei divorț având loc la jumătate de an după căsătorie. Însă femeia de afaceri conviețuiește de mai bine de 40 de ani cu același bărbat, pe care recunoaște că îl iubește la fel de mult ca în prima zi. Ea recunoaște totuși că a trebuit să lupte destul de mult pentru iubirea lor, mai ales că la început nu erau parte a unei relații armonioase care este astăzi.

„Căsnicia este un parteneriat. Dragostea o începe, respectul reciproc și încrederea o cimentează. Arta compromisului este esențială. Nu o ai la 30 de ani. Eu sunt la al treilea mariaj. Când am ales ultima dată, am făcut-o foarte atent. Mi-am ales partenerul cel mai bun de plecat „în adâncurile” vieții. Nu vă grăbiți cu făcutul de copii și căsătoria. Crește speranța de viață. Când o faci, gândește-te cum veți arăta împreună peste 30 de ani. Și, neapărat, uitați-vă la familia partenerului, mai ales la mamă. Ca să știți ce o să iasă la suprafață după ce consumați mierea!”, spunea femeia de afaceri în urmă cu ceva timp.

Monica Tatoiu a postat zilele trecute câteva imagini inedite cu ea tânără, într-o perioadă în care atrăgea privirile majorității băieților.

Adauga un comentariu