Cancan

Monica Tatoiu, sfaturi pentru femeile căsătorite! „Soțul își face o firmă, trebuie să ai cotă…”

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Monica Tatoiu a oferit un sfat esențial pentru femeile căsătorite.

Numele Monicăi Tatoiu este sinonim cu cel al succesului în lumea afacerilor din România. De-a lungul carierei sale remarcabile, a navigat cu succes în medii predominant masculine, acumulând o bogată experiență de viață. Această experiență a contribuit semnificativ la dezvoltarea sa personală și profesională, făcând o figură emblematică pentru femeile de afaceri din țară.

Fosta profesoară de matematică a vizitat podcastul lui Viorel Grigoroiu, unde a povestit despre cariera sa și a împărtășit sfaturi valoroase pentru succesul în afaceri și în viață.

Monica Tatoiu, sfaturi pentru femeile căsătorite

Având la bază propria experiență și numeroasele cazuri observate de-a lungul timpului, Monica Tatoiu a adresat sfaturi utile femeilor căsătorite ale căror soți dețin calitatea de acționar la o companie.

Monica Tatoiu subliniază importanța ca fiecare femeie căsătorită să ia măsuri preventive în eventualitatea unui divorț, asigurându-și o cotă din profiturile firmei soțului.

„Fetelor, în momentul în care soțul își face o firmă, trebuie să ai cotă parte din acțiuni și să controlezi. Ce fac băieții ăștia? Am 4 sau 5 cazuri cu firme mari, cu oameni importanți. Ce au făcut: în momentul în care și-au găsit o mândră în afara domiciliului conjugal, el cu partenerul de afaceri au avut o înțelegere. Când partenerul a divorțat, i-a dat lui acțiunile. Acum nu plătești nimic dacă îți dai acțiunile de la unu la altu.

În momentul în care s-a produs divorțul, firma nu mai era, acțiunile erau pe numele altuia, femeia nu a participat cu absolut nimic. Ei doi, partenerii, știau și după aceea i-a dat înapoi acțiunile. Sunt zeci de cazuri. Tu trebuie să ai în contract. Nu-l lași! S-ar putea ca tu să nu muncești la firma aia, dar ca el să se ducă și să poată crește firma respectivă, tu trebuie să stai acasă, să te ocupi de copii, să faci toate lucrurile mărunte, care nu au legătură directă cu firma voastră, dar au legătură cu toată energia pe care tu ai investit-o. Sunt mizerabili! Cu cât sunt mai bogați, cu atât sunt mai mizerabili .”, a spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1!

Monica Tatoiu a vorbit în cadrul unui podcast despre intenția de a intra în politică și de a candida la Primăria Sectorului 1, da r și despre nopţile fierbinţi de amor.

„Candidez la Primăria Sectorului 1. Eu sunt în proces cu Clotilde Armand, pe care am și votat-o. Discuția privind candidatura mea este de mai multă vreme. M-au rugat mai multe partide să candidez din partea lor, dar eu le-am zis că mie îmi place să călătoresc. Le-am spus că nu mă pricep la astea, dar că îl dau pe bărbatul meu să candideze. De ce am eu totuși curajul să mă bag în chestia asta? Mă bazez pe soțul meu că el are actele terenurilor din Sectorul 1 de la 1890. Bărbatul meu mi-a zis așa: «Dacă te prind că mai aduci o pisică și te apuci de politică iar, divorțez! Pisică nu mai iau, că deja am cinci». Dar de politică nu mă las!”, a mai spus Monica Tatoiu.

Recent, Monica Tatoiu a oferit un sfat esențial pentru femeile căsătorite.

Adauga un comentariu