Cultural

Cum arată noul iubit al Marcelei Fota? E milionar la 23 de ani

Publicat: 15 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată noul iubit al Marcelei Fota E milionar la 23 de ani
Marcela Fota si-a refacut viata

Marcela Fota (45 de ani) a trecut în urmă cu doi ani printr-o adevărată traumă, atunci când soțul artistei a murit, la numai la 47 de ani, din cauza unui infacrt. Însă, la aproape doi ani de la moartea soțului ei, Marcela Fota și-a refăcut viața.

”Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere.

Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu”, a spus, recent, Marcela Fota la Antena Stars.

Alex, iubitul cântăreței Marcela Fota, este un tănăr afacerist

Deși artista nu a spus cine este iubitul său, Fanatik arată că este vorba de de un tânăr de 23 de ani, fiul unor afaceriști cu greutate din Craiova care, de ceva timp, este managerul companiei familiei. Tânărul, cu 22 de ani mai tânăr decât Marcela Fota, poartă numele de Alex T.

Compania la care Alex, iubitul artistei Marcela Fota, este manager a fost fondată, acum mai bine de 15 ani, de familia tânărului. Iar de atunci, firma a reușit să se impună în domeniul construcțiilor din Dolj și, de ceva vreme, e un nume important pe piață la nivelul întregii țări.

Conform datelor fiscale depuse la ANAF, compania al cărei patron este tatăl iubitului Marcelei Fota a reușit, în 2021, să obțină o cifră de afaceri uriașă și, astfel, să fie pe primul loc în domeniul ei de activitate în județul Dolj.

Marcela Fota a rămas văduvă la doi ani de la nuntă

Marcela Fota a rămas văduvă la doi ani de la nuntă. Soțul ei a murit fulgerător în urma unui infarct, iar ea a rămas cu un copil de 11 ani, băiețelul lor. Cei doi au făcut nunta după 13 ani de relație și erau foarte fericiți. Nimic nu prevestea ceea ce avea să se întâmple cu soțul ei în a treia zi de Crăciun. Minel Fota avea 47 de ani.

Invitată într-o emisiune tv, Marcela Fota a dezvăluit un detaliu tulburător despre ce s-a întâmplat la locul tragediei, la puțin timp după ce soțul ei a făcut infarct.

Eu tot timpul am avut impresia că mă urmărește. La un moment dat parcă i-au curs lacrimi. Noi aveam impresia că el respiră, dar era șocul pe care îl lua corpul lui de la adrenalină. Nu a avut nicio șansă. Inima lui efectiv a explodat. El era un om care muncea din greu, povestea artista despre soțul ei.

Minel Fota a murit în timp ce stătea la rând, pentru a plăti taxe, la o instituție public. I s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ. Vorbise cu soția sa la telefon, cu doar câteva minute în urmă.

Adauga un comentariu