Cancan

Cum arăta Roxana Nemeș când era grasă și ce informații din biografie are pe Wikipedia vedeta blondă

Publicat: 20 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arăta Roxana Nemeș când era grasă și ce informații din biografie are pe Wikipedia vedeta blondă
În urmă cu mai bine de un an, Roxana Nemeș a scăpat de surplusul de kilograme care îi dădea bătăi de cap

Înainte de pandemie, Roxana Nemeș era grasă: avea 15 kg în plus. Din păcate, în biografia de pe Wikipedia nu se găsesc prea multe date despre ea, singurele informații disponibile fiind cele despre parcursul la Survivor. De asemenea, mai apar informații despre contul de Instagram și unele detalii despre cariera muzicală sau viața privată. Mai mult, nici statusul relației nu a fost actualizat după ce Roxana Nemeș s-a căsătorit.

Așadar, din septembrie 2021, Roxana Nemes nu mai este o femeie singură, după ce s-a căsătorit cu alesul ei, Călin Hagima. Cu toate acestea, în biografia de pe Wikipedia nu se regăsesc aceste informații, el fiind în continuare numit doar „boyfriend” (iubit). Totuși, se știe că în competiția Survivor, Roxana Nemeș simțea lipsa iubitului și a familiei, însă se concentra să dea totul pe traseu.

Cum arăta Roxana Nemeș când era grasă

Roxana Nemeș grasă
Roxana Nemeș luase proporții în urmă cu câțiva ani

În urmă cu mai mulți ani, Roxana Nemeș ajunsese să cântărească 75 de kg. Însă prin dietă și mult sport, chiar și pe timp de pandemie, aceasta a reușit să dea jos 15 kg, renunțând fără regrete la titlul de “grasă”. Pentru Click, vedeta a dezvăluit cum a reușit să slăbească:

„Mănânc brânzeturi slabe, salate, iaurt, piept de pui şi garnitură de legume la grătar. Am o alimentaţie corectă şi fac sport.”

Deși acum are un corp de invidiat, pe internet încă mai există poze cu Roxana Nemeș supraponderală. Totuși, se vede cu ochiul liber că vedeta Kanal D a pierdut în greutate, dar a câștigat mai multă încredere în sine și se simte foarte bine în pielea ei, mai ales atunci când se află în fața camerei. Pozele, urmăritorii și like-urile de pe contul de Instagram sunt dovada vie a acestui fapt, silueta și aspectul fizic al Roxanei Nemeș fiind apreciat de publicul larg.

Roxana Nemeș, scurtă biografie pe Wikipedia

Despre Roxana Nemeș sunt foarte puține informații pe Wikipedia. Acestea sunt scrise în limba engleză, iar pozele cu vedeta lipsesc cu desăvârșire. În biografia sa, sunt scrise informații despre parcursul la competiția Survivor România. De acolo, aflăm că Roxana a decis să participle la reality show-ul de pe Kanal D pentru a-și depăși limitele și a demonstra că poate supraviețui chiar și în cele mai grele condiții. Cu toate acestea, vedeta nu a ajuns în finală, fiind nevoită să părăsească Republica Dominicană din cauza unor probleme de sănătate.

Apoi, mai aflăm că Roxana Nemeș este un star reality TV și un artist muzical care și-a început cariera de la o vârstă fragedă. Părinții săi au fost cei care i-au descoperit talentul, iar la 4 ani tânăra artistă concerta deja în fața unui public larg: peste 2000 de spectatori. Primul ei single este intitulat “Give a little more”, semnat de cea  mai mare casă de producție din Franța, în anul 2012. Totodată, numele ei este legat și de anumite pictoriale, Roxana Nemeș pozând nud în tinerețe.

Roxana Nemeș
Anul acesta, Roxana Nemeș a lansat o piesă cu What’s UP

În prezent, Roxana Nemeș se concentrează și pe plan muzical, iar pe 14 mai 2021 a lansat o piesă în colaborare cu What’s UP, intitulată „Nutella’s”. Melodia se bucură de apreciere din partea fanilor, aceștia dorindu-și în viitor și o colaborare cu artistul Jador. Pentru ca Roxana Nemeș să aibă o biografie cât mai completă, pagina de Wikipedia ar trebui să conțină foarte multe informații despre viața ei, ca atunci când era grasă, cât și poze.

Adauga un comentariu