Cancan

Date biografice pentru Jador – vârstă, înălțime și familie. Care este numele real al concurentului de la Survivor România

Publicat: 08 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Date biografice pentru Jador - vârstă înălțime și familie. Care este numele real al concurentului de la Survivor România
Artistul Jador a devenit foarte cunoscut publicului din România în urma participării la emisiunea Puterea Dragostei

Multă lume caută informații și detalii despre Jador, cu privire la vârstă ori familie. Datele biografice ale artistului suscită interes după ce acesta a dobândit o oarecare notorietate în țara noastră. De loc din județul Bacău, acesta provine dintr-o familie de oameni simpli și muncitori.

Încă de acum doi ani, Jador și-a câștigat o popularitate mare grație participării la emisiunea „Puterea Dragostei” de la Kanal D. El a reușit să-și câștige foarte mulți fani prin stilul său direct, iar legătura lui cu muzica i-a adus și mai mulți admiratori. Cu toate acestea, artistul provine dintr-o familie modestă dintr-o comună băcăuană. Iar sursa de venit a acestora este vânzarea de pește în Piața Centrală din Bacău.

În prezent, Jador este un artist apreciat de foarte multă lume, și face bani frumoși din cântări la evenimente. Mai mult, piesele lui ocupă locuri fruntașe în tendințe, videoclipurile lui adunând zeci de milioane de vizualizări.

Jador – vârstă și înălțime

Pe numele real Remus Ionuț Dumitrache, artistul Jador este născut pe 25 martie 1995, astfel el a împlinit de curând vârsta de 26 de ani. Astfel, el și-a sărbătorit ziua de naștere în Republica Dominicană, unde concurează în Survivor România. Bine îmbrăcat, aranjat și „frezat” după ultima modă, Jador are o înălțime medie, de 1,78 metri. În ceea ce privește greutatea, acesta cântărește 85 kg și are corpul bine lucrat la sală.

Jador are studii superioare

Artistul Jador a absolvit în 2013 cursurile Grupului Școlar „G.J. Cancicov” din comuna Parincea – județul Bacău. Apoi a părăsit județul natal pentru a merge la facultate în capitală. Astfel, în 2017, Jador a absolvit Facultatea de Relații Internaționale după care a urmat un master în studii economice.

Jador și fosta iubită Georgiana

Plecarea lui Jador la Survivor România este strâns legată de despărțirea de Georgiana Elisei, fosta lui iubită. Artistul a povestit că a venit în Republica Dominicană pentru a uita de fosta lui iubită, pentru care încă mai are sentimente puternice.

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a povestit la un moment dat Remus Ionuț Dumitrache. Astfel, Jador, în vârstă de 26 de ani, încă mai speră că el și Georgiana vor putea fi din nou împreună.

Adauga un comentariu