Cancan

Cum arată Simona Sensual la 37 de ani. Fosta vedetă TV luat calea credinţei

Publicat: 04 oct. 2020
simona sensual la 37 de ani
Simona Sensual a ajuns la varsta de 37 de ani. Fosta vedeta TV a renunta la culoarea blond si a luat calea credintei

De câţiva ani, Simona Sensual s-a retras din lumina reflectoarelor şi prefera să-şi trăiască viaţa liniştită. Chiar dacă este lipsită de ceva vreme din showbizul românesc, Simona ţine legătura cu fanii săi pe reţelele de socializare. În fotografiile de maijos vom vedea cum arată Simona Sensual la 37 de ani.

Au trecut mai bine de şase ani de când Simona Sensual, pe numele său adevărat Simon Suhoi, s-a retras din showbiz şi a preferat să îşi trăiască viaţa departe de micile ecrane. Simona Sensual, acum în vârstă de 37 de ani, a devenit cunoscută datorită relaţiei pe care a avut-o cu Nicu Maharu.

Cum arată Simona Sensual la 37 de ani. Cu ce se ocupă acum

În trecut, Simona Sensual era prezentă aproape zilnic la tv şi făcea furori cu formele ei apetisante, reuşind să-i înnebunească pe toţi bărbaţii din România. Nu de multe ori, blondina a lăsat deoparte inhibiţiile şi nu avea reţineri în a renunţa la haine. Acum, însă, pare cu totul alta!

După ce a decis să nu mai apară la tv, Simona Sensual s-a făcut fată cuminte şi a luat calea credinţei. Viaţa ei s-a schimbat radical, iar cei care au cunoscut-o în urmă cu mai bine de 10 ani abia dacă o mai recunosc.

Mai mult de atât, Simona Sensual a renunţat la pletele blonde care au consacrat-o şi a optat pentru o culoare mai închisă, semn clar că de acum înainte doreşte cu totul altceva, inclusiv din punct de vedere fizic. Nici măcar de numele ‘Sensual’ nu a mai vrut să audă.

Deşi nu mai apare pe micile ecrane, aceasta este în continuare activa pe reţelele de socializare, acolo unde postează de zor imagini cu ea.

Simona Sensual era nelipsita înainte din cluburi şi se distra la maximum, acum se ocupă de proiectele personale şi chiar are de gând să facă o emisiune pe Youtube, în care şi-ar dori să ţină interviuri cu personaje din lumea bisericească. În plus, pe reţelele de socializare, Simona a publicat mai multe citate din Biblie.

Ce spune Simona Sensual despre credinţă

‘O să încep să fac nişte interviuri de săptămâna asta pe canalul meu de YouTube cu oameni din alte domenii, cu nişte oameni care nu sunt persoane publice, dar vor fi pe spiritualitate. Pe partea de viaţa spirituală, o să vină nişte fete preotesti’, a declarat Simona ex-Sensual la Antena Stars.

‘Asta este o educaţie dată de familie. Eu nu sunt pe yoga, sunt pe viaţa spirituală. În tinereţe ne mai facem de cap. Suntem tineri, dar încerc să ţin un echilibru. Nu poţi să ai un echilibru în viaţă, dacă nu ai o viaţă spirituală puternică. Dacă nu eşti conectat şi iubit, dai în depresie’, a mai spus ea.

În urmă cu trei ani, Simona Suhoi îşi deschisese chiar şi un atelier de rochii.

‘Vreau să trec la nivelul următor în care să îmi dezvolt afacerea mea cu haine, dar mă apuc şi de design interior. Îmi lărgesc aria de activitate şi vreau să pregătesc pentru anul viitor o colecţie de modele prezentate într-o vilă decorată de mine. O voi avea alături pe prietena mea Maria Anichiti şi vrem să surprindem publicul cu surprizele noastre. Momentan, cei care îşi doresc creaţiile mele le pot comanda de pe pagina de Facebook Elidesign’, povestea fosta vedetă pentru Click!

Simona Sensual a fost cerută de soţie

În urmă cu mai bine de doi ani, Simona Sensual dezvăluia că a primit inelul de logodnă, dar nu a dorit să dea detalii despre bărbatul cu care se iubeşte de ceva timp. Între timp, cei doi s-au căsătorit în mare secret.

‘Asta da, m-a cerut. Urmează (n.r. nunta). Măi, faptul că nu m-am căsătorit cu acte. Tot căsătorie e să locuieşti în aceeaşi casă. Nu mai cânt. Tot explic de vreo cinci, şase ani că nu mai cânt, nu mai am activitate în showbiz. Normal este să nu mai fiu «Sensual». Nu vreau să mai apar. A fost un om în viaţa mea care mi-a zis: «frana». Mi-a arătat o viaţă mult mai frumoasă şi mai liniştită lângă el. Relaţia a mers mai departe până într-un punct, am luat o pauză. Dar nu e problema (n.r.: o să o reia)’, a declarat Simona Suhoi în cadrul emisiunii “Agenţia VIP”, la finalul lui 2018.

Comentarii
Adauga un comentariu