BZI LIVE

LIVE VIDEO – Cum au făcut faţă şi la ce provocări au fost nevoiţi să găsească rezolvări, în plină pandemie de COVID-19, membrii unei importante comunităţi pentru întreaga Românie? Șef lucrări dr. ing. Iulian Agape, liderul sindicatului angajaţilor de la Universitatea Tehnică din Iaşi, în Studioul BZI LIVE – FOTO

Publicat: 22 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 23 septembrie 2020, începând cu ora 15.00 în Studioul BZI LIVE este programată o nouă emisiune-dialog direct adresată tuturor angajaților din învățământul superior politehnist dar şi din alte zone respectiv celor care vor să se angajeze sau să urmeze o carieră în acest domeniu! Vor fi atinse puncte de maximum interes și folos pentru toți aceștia. Invitat special va fi șef lucrări dr. ing. Iulian Agape de la Facultatea de Mecanică – Departamentul Inginerie Mecanică şi Autovehicule Rutiere respectiv liderul sindicatului de la Universitatea Tehnică (TUIASI) Gheorghe Asachi din Iaşi şi membru al Biroului Executiv al Federaţiei Naţionale Sindicale (FNS) Alma Mater.

Alături de domnia sa vor fi abordate elemente ce țin de realități din planul educaţional românesc, legislaţia muncii pe acest plan, puncte forte și puncte sensibile la nivel de sistem al învățământ superior. Pe de altă parte, despre condițiile de muncă, modificări care ar trebui făcute pentru îmbunătățirea acestora, activitatea didactică on-line în vremea pandemiei COVID-19, de ce provocări a avut şi are parte mediul academic în acest context se va mai dialoga cu domnia sa!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu