Remedii naturiste

Curățarea unei tavi arse este foarte ușoară dacă utilizați acest ingredient simplu

Publicat: 19 ian. 2020

Cum curatam o tigaie arsa? Majoritatea oamenilor nu știu cât de ușor este să curățați o tava murdar!

Poate vă gândiți că ne-am pierdut mințile un pic – curățarea unei tavi de cuptor este ușoară? Este imposibil! Ei bine, suntem aici pentru a vă spune că nu este așa. Zilele de spălare nesfârșită a tavilor murdare cu rezultate dezamăgitoare s-au încheiat. Este mult mai ușor decât crezi!

Ai nevoie de un singur ingredient simplu de gospodărie și este ceva ce toată lumea are!

Cum curatam o tigaie arsa?

Yum, pizza sau cartofi la cuptor! Cine nu le iubește? Desigur, dacă folosiți cuptorul în mod regulat, va trebui să îl curățați în mod regulat. Acest lucru este deosebit de important pentru tavile de gătit; dacă nu le curățați în mod regulat, va fi practic imposibil să le curățați. Presupunem că majoritatea dintre voi ați avut probabil o tigaie murdară la un moment dat; grăsime arsă, bucăți arse de mancare care au căzut… Cum naiba ai putea să îndepărtezi totul? Este nevoie de timp pentru curățare și ideea ca trebuie sa o facem înainte sau după fiecare masă pe care o gatim în cuptor… Ne oboseste doar să ne gândim la asta.

Cum curatam o tigaie arsa? Nu ar fi mai frumos dacă tava s-ar curăța singură și noi am putea sta relaxati?

Dacă nu curățați tavilr în mod regulat, straturile de grăsimi și reziduuri alimentare se vor lipi și vor deveni solide în timp. Poate părea dificil de curățat, dar dacă urmați pașii de mai jos, tavile vor fi din nou curate în cel mai scurt timp. Tot ce ai nevoie este de… sare!

Pasul 1: Acoperim întreaga suprafata cu sare de masă. Între timp, preîncălziți cuptorul la 50° C.

Pasul 2: Introduceți tigaia murdara acoperita cu sare în cuptorul preîncălzit și lăsați-o să stea până când sarea începe să ia o culoare maro deschis.

Pasul 3: Indepartati excesul de sare din tava.

Pasul 4: Utilizați o spatulă robustă (de exemplu, o spatula de lemn) pentru a îndepărta cu ușurință sarea rămasă, alimentele arse și grăsimea.

Pasul 5: Clătiți acum tava cu puțină apă. Și asta este tot ce trebuie sa faceti!

Tot ce îți trebuie este puțin timp și… sare.loading...

Adauga un comentariu