Remedii naturiste

Iată cum puteți elimina cu ușurință o pată de cafea de pe canapeaua din țesătură

Publicat: 16 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iată cum puteți elimina cu ușurință o pată de cafea de pe canapeaua din țesătură
Cum cureti petetele de pe canapea

Cum cureti petetele de pe canapea? Uneori se întâmplă: stai savurând o ceașcă de cafea și dintr-odată verzi totul pe canapea. Rezultatul: o pată brună. Si acum ? Cu acești pași, puteți elimina cu ușurință petele de cafea de pe canapea. Este important să curățați petele cât mai curând posibil, folosind una dintre următoarele metode.

Pasul 1: Scoateți dusa

Dacă este posibil, este mai bine să o îndepărtați imediat. Acest lucru împiedică răspândirea petei. Dacă acest lucru nu este posibil cu canapeaua, puteți sări peste acest pas.

Pasul 2: îndepărtați umezeala

Imediat ce se întâmplă accidentul, este important să îndepărtați umiditatea prin înmuiere cu un prosop. Cel mai bine este să folosiți o țesătură albă, deoarece o țesătură cu nuanțe poate înrăutăți pata.

Pasul 3: Cum cureti petetele de pe canapea? „Clătiți” pata

Stropiți cu bicarbonat de sodiu și sare și lăsați să acționeze 30 de minute.

Pasul 4: Cum cureti petetele de pe canapea? curățare

Puteți utiliza detergent lichid pentru a îndepărta pata de cafea de pe canapea, dar asigurați-vă că nu conține înălbitor, deoarece acest lucru poate agrava pata. Turnați puțin detergent pe pat și lăsați-l să absoarbă zece minute. Această metodă este aplicabilă numai dacă puteți îndepărta husa, deoarece după zece minute trebuie să înmuiați pata în apă fierbinte timp de treizeci de minute. Dacă utilizați bicarbonat de sodiu, lăsați-l să funcționeze în timp ce se absoarbe.

Pasul 5: Clătiți din nou

După înmuiere, pata de cafea trebuie clătită din nou. Nu frecați pata, deoarece se poate mari sau decolora. Dacă ați presărat bicarbonat de sodiu pe pată, este timpul să îl aspirați.

Pasul 6: Îndepărtarea straturilor

Dacă metodele de mai sus nu au funcționat, atunci este înțelept să folosiți un produs de îndepărtat pete. Lăsați timp pentru absorbția detergentului, apoi spălați husa in mașina de spălat.

Adauga un comentariu