Remedii naturiste

Puteți deschide cu ușurință toate conservele fără a folosi deschizătorul de cutii!

Publicat: 16 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Puteți deschide cu ușurință toate conservele fără a folosi deschizătorul de cutii
Cum deschizi rapid o conserva

Cum deschizi rapid o conserva. Este foarte practic! Nu avem întotdeauna timp să gătim și tocmai de aceea suntem atât de fericiți cand putem face cu ușurință o salată. Cu roșii proaspete și castraveți și puțin ton, puteți face, de asemenea, un fel de mâncare foarte gustos. Simplu și rapid. Cel puțin, dacă reușești să îți deschizi cutia de tonm poate. Dacă nu găsești un deschizător de cutie, este posibil să fii trist. Ce să faci, nu folosiți tonul sau alergați repede la magazin? Din fericire, exista acest truc. Este ca și cum ai deschide o sticlă de vin fără deschizatorul special.

Nu se întâmplă adesea să vrei sa bei vin, dar sa nu ai la indemana un tirbușon ca să deschizi sticla. Acest lucru funcționează și dacă doriți să deschideți o cutie de piersici, ton, ananas sau legume. Mulțumită Youtuber-ului „Crazy Russian Hacker”, există un film foarte bun în care explică clar de ce ai nevoie pentru a deschide o cutie fără deschizător. În principiu, este suficient să șlefuim conservele pe o suprafață dură. Ca o piatră de pavaj. Urmăriți videoclipul de mai jos pentru a vedea cum funcționează.

Cum deschizi rapid o conserva. Nu vi se pare practic?

Cei cărora le place să facă tabără, să gătească afară sau să aibă un deschizător ruginit știu că deschiderea unei cutii nu este întotdeauna ușoară. Deși unele conserve au o filă în partea de sus, astfel încât să puteți elimina partea de deasupra, există, de asemenea, multe conserve care nu nimic de acest gen.

Puteți șlefui conservele pe un pavel, dar atunci când faceți camping într-o pădure, există șanse mici să găsiți un paver. Din fericire, nu trebuie să-ți smulgi părul, deoarece poți totuși să îți deschizi cutia fără un deschizător. Cu unghiul drept și suficientă presiune, puteți folosi o lingură pentru a face o mică deschidere în partea superioară a cutiei. Pentru a face acest lucru, opriți lingura de sus în jos în același loc și apoi apăsați în același loc cu lingura. După ce ați făcut acest lucru, puteți mări deschiderea împingând ușor lingura de-a lungul marginii cutiei. Aveți grijă, deoarece marginile cutiei sunt foarte ascuțite.

Vezi mai jos cum funcționează!

Adauga un comentariu