Din lumea filmului

Cum era să rateze Scarlett Johansson rolul din MCU

Publicat: 06 dec. 2019

Cum era să rateze Scarlett Johansson rolul din MCU. Celebra actriţa a dezvăluit într-un interviu recent faptul că a fost la un pas de a rata rolul din Iron Man 2. Potrivit acesteia îşi dorea să joace într-un film Marvel încă de la apariția primului Iron Man, în 2008.

„Mi-a plăcut foarte mult. Nu mai văzusem ceva în genul adaptării Marvel. Nu că eram eu mare fan al supereroilor, dar mi s-a părut ceva inedit, cu mare potențial”, a spus ea.

Până la urmă a ajuns la o întâlnire cu Kevin Feige, președintele Marvel Studios, și cu Jon Favreau, regizorul primelor două filme Iron Man. Acolo au discutat despre rolul Natashei Romanoff, susţine actriţă.

La acea vreme favorită pentru acest rol era Emily Blunt. Aceasta îşi făcuse apariţia în filme precum The Devil Wears Prada și The Young Queen Victoria.

Cum era să rateze Scarlett Johansson rolul din MCU

„Îmi amintesc când am fost anunțată că nu am primit rolul și am fost atât de dezamăgită!”, a mai spus Johansson.

Norocul ei a fost că Blunt a trebuit să refuze propunerea Marvel din cauza obligațiilor sale față de studioul 20 th Century Fox.

„Nu am fost supărată pe Jon [Favreau, n. red.] pentru că nu m-a ales prima, am fost prea entuziasmată de vestea bună. Am glumit cu el pe seama refuzului. Bucuria a fost mare”, a povestit actrița.

Ea a mai arătat și că despre soarta personajului său din Avengers: Ultimatum a fost anunțată chiar de Kevin Feige.
Despre Black Widow, al cărui trailer a fost recent lansat, ea a spus:

„Filmul abordează subiecte destul de grave. Vorbește despre traumă și durere. Sper că va inspira oamenii, pentru că eu așa o văd pe Natasha – o persoană care insuflă sentimente de putere”.

Johansson a mai spus și că filmul nu a fost gândit neapărat ca un film de origine sau ca un film de spionaj.

Black Widow se lansează în cinematografele noastre pe 1 mai 2020. Filmul, în regia lui Câte Shortland, îi mai are în distribuție pe Rachel Weisz, Robert Downey Jr., Florence Pugh și David Harbour.loading...

Adauga un comentariu