Magazin

Cum este un barbat in functie de mainile lui

Publicat: 30 mart. 2011
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum este un barbat in functie de mainile lui
1
Mainile unui barbat spun multe despre cum face sex si ce personalitate are. Cea mai interesanta simbolistica a mainilor, daca vrei sa-i dai crezare, este urmatoarea: roaga-l sa faca un L cu mana stanga. Distanta de la baza degetului mare pâna la vârful degetului mijlociu reprezinta lungimea penisului sau, spun specialistii în analiza mâinilor, care încearca de zeci de ani sa faca o corelare între mâini si marimea penisului.
Cand vine vorba de libido, degetul inelar ne arata cât de pasional si activ în pat este un barbat. Specialistii atrag atentia ca lungimea degetelor este determinata de nivelul de testosteron la care a fost expus pruncul atunci când sr afla în pântecul mamei. Cu cât are degetul inelar mai mare, cu atât creste potential sexual al unui barbat. Se mai spune si ca un deget inelar foarte mic ori foarte mare semnaleaza probleme de fertilitate!
Cat despre personalitatea lui, s-a descoperit ca barbatii cu degete inelare mai lungi sunt abili în plan material si se bucura de câstiguri financiare mai mari decât ceilalti. Din nou, nivelul de testosteron mai ridicat îi determina pe reprezentantii sexului opus sa fie mai curajosi si pragmatici.
Barbatii care au degetul inelar mai mic decât cel aratator sunt mai romantici din fire, mai spirituali, decât cei cu un raport învers între cele doua degete, care sunt mai axati pe activitatile sportive. Lungimea degetelor, comparativ cu palma ne ofera indicii pretioase despre compatibilitatea în cuplu! De exemplu, masoara lungimea degetului mijlociu, iar mai apoi palma, de la baza degetului mijlociu pâna la prima linie a încheieturii. Daca degetul mijociu masoara cel putin trei patrimi din lungimea palmei, atunci poti spune ca ai degete lungi. Acest lucru e valabil si la tine si la iubitul tau.
Se spune ca oamenii cu degete lungi sunt foarte rabdatori si atenti la detalii. Sunt buni organizatori, dar au si multe tabieturi. Joaca dupa reguli si nu le place sa riste. La polul opus, persoanele cu degete scurte actioneaza sub primul impuls si nu se feresc de spontaneitate, au prezenta de spirit si stiu cum sa se orienteze pe moment. Nu îsi pot trasa însa planuri pe termen lung. Daca tu si iubitul tau va aflati în categorii diferite, ar trebui sa stii ca unul dintre voi va fi mereu mai incisiv, mai grabit si mai impulsiv decât celalalt, care, practice, va merge în urma lui, încercând sa puna în ordine detaliile omise de primul. Puteti face echipa buna, daca constientizati aceste diferente între voi si stabiliti ce rol ar trebui sa joace fiecare în relatie. 
Mai poti vedea cât de compatibili sunteti în cuplu si încercând sa tii degetele perfect drepte. Mai apoi, observa cât de aproape stau degetul mijlociu si cel inelar. Atunci când cele doua degete se apropie foarte tare, persoana respectiva este mai sensibila din fire, are nevoie de siguranta în cuplu, de gesturi tandre si de atentie constanta. Aceste persoane sunt sociabile si adora sa fie mereu în coampania cuiva.
Daca cele doua degete stau destul de departate, persoana respectiva este independenta si se poate descurca perfect pe cont propriu. Tocmai de aceea, uneori aceste persoane sunt mai retrase în cercurile sociale. Aceasta trasatura a degetelor este caracteristica în special barbatilor, lucru care ar putea explica de ce au nevoie acestia de momente de singuratate pentru a-si încarca bateriile, în timp ce femeile îi blameaza pentru asta.

 

Tags:
Adauga un comentariu