Terapii alternative

Cum folosesti radacina de patrunjel pentru a elimina calculii renali

Publicat: 30 iul. 2015
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum folosesti radacina de patrunjel pentru a elimina calculii renali
7

In tratamentul calculilor renali, se pot folosi plante cu actiune diuretica, antiseptica, antiinflamatoare si antispastica la nivelul cailor urinare. Un remediu eficient pentru eliminarea pietrelor la rinichi este decoctul de radacina de patrunjel, administrat intr-o cura.

Pentru aceasta aveti nevoie de 500 g radacina de patrunjel spalata bine cu mana. Rupeti radacinile – atentie, nu folositi cutitul sau alte metale) si puneti-le la fiert in 3 litri de apa. Fierbeti la foc mic pana raman doar 2 litri de lichid pe care il strecurati si il pastrati.

Peste radacina fiarte mai inainte, turnati alti 2 litri de apa si fierbeti din nou, la foc mic, pana ramane doar jumatate din lichid. Il strecurati si il amestecati cu cel pastrat.

Suferi de litiaza renala? Uite ce radacinoasa iti sparge pietrele de la rinichi

Mod de administrare. Decoctul obtinut – cei trei litri – il pastrati la frigider. Se beau 3 pahare pe zi (dimineata, pranz, seara), inainte sau dupa masa. Cu timpul calculii se vor descompune pe nesimtite, fiind eliminati fara durere. Se bea lichidul pana se termina, iar daca este cazul, reluati cura dupa o pauza de trei luni.

Contraindicatii. Aceasta reteta nu se foloseste daca calculii sunt din oxalati. Daca in compozitia pietrelor se gasesc oxalati sau piatra este formata din oxalati, aceasta reteta favorizeaza formarea pietrelor. Reteta este eficienta pentru calculii din fosfati sau alte minerale. Pentru a vedea ce contin pietrele la rinichi, faceti o analiza a urinei.

Cum sa iti faci acasa cel mai bun medicament pentru pietre la rinichi

Adauga un comentariu