Bursa Barfelor

Cum ia șeful din miliție cârciumile la rând. Nici nu plătește ce dughește!

Publicat: 08 dec. 2021

Babele bârfitoare încep rubricuța de azi cu o scurtă povestioară de prin miliție. Zilele trecute, prin gazetă era o povestioară despre un șăf di post pe nume Sile Cojoc. Nenea ăsta trebuia să iasă la pensie de ceva vreme, dar nu vrea. Este de înțeles și de ce. Umblă o vorbă care spune că nea’ Sile, când se apucă de tras la măseluță, o ține langa și nu rămâne bar de la Țidana nevizitat. Ce treabă are asta cu ieșitul la pensie? Păi, vă spun babele. Voi credeți că nea’ Sile se îngrămădește să plătească ce consumă? Nuuu… nici vorbă. Toarnă și pleacă cu mâna pe baston, cum s-ar zice… Despre nea’ Sile, babele ar mai avea multe de spus, dar, pentru un moment, ne oprim aici. O să mai vedem noi cum merge treaba și discutăm la momentul potrivit. A… era să uite babele! Nea’ Sile face tot ce vrea și spune prin sat că lui n-are ce să-i facă nimeni, că e pe final de carieră…

Comentarii
  • Nea Cojoc de la Tibana e mic copil. Sa vedeți pe Cătălin , șeful de la rurală Miroslava . Luna de luna isi primeste taxa de protecție de la primarul comunei Tibana, Gheorghe Rotaru.

  • Da băbuțele cand ne dau o știre și despre zecile și zecile de concedii fictive, false pe care si le scot mereu doamnele și domnișoarele de prin poliție?! Concedii date asa pe pile si pe ochi frumoși, fără a avea nimic in spate. Concedii care sunt decontate cu bani grei din casa de asigurări de sănătate!!!!

  • Scarba asta de Cojocaru tine dosarele la sertar pe pretenii. A se vedea dosarul lui Cristina Elisei din Garbesti pentru furt si inselaciune in dauna EON. De vreo 2 ani se uita la el in sertar doar pentru caTaban de la Tibanesti, cumnau Cristinei ii munceste prin ograda sefului de post. Stie el si primarul Rotaru de cazul asta ca si el a pus umarul, inclusiv pe referate pt Andreuta panarama care i-a luat Protectia 7 copii. Va ajung blestemele incet-incet.La puscarie cu toti.

  • Cojocaru tine la sertar si dosarul cu bataia de la Domnita-Tibana cu clanul lui Eduard Patrascu.
    Si de Stavarache stia cu ce se ocupa, incepand cu carausia si continuand cu fetitele. Si pe martori din plangerile oamenilor ii instruia sa dea declaratii mincinoase. Cojocarule, o stii pe Gina fata Mioarei Roman? Ai acceptat sa dea declaratii in fals ca sa o scapi pe Marineata de belele. Hai la mititica.

  • Da conducerea IPJ ce face?! Doarme???? Pe lângă golaniile si porcăriile din poliție, mai protejam si hoții?! Si lăsați ca nici cu puțurile alea din poliție nu-i mare sculă! Toată ziua le vezi ca butoneaza pe telefon și își rujeaza boticul in oglinda la Logan. Pe astea le întreabă cineva pt ce-s plătite?????

  • Cornele, Mori de ciudaca iti da in vileag pretenu? Nu e un articol, darse potobtine ponturi pt IPJ sa-i verifice activitatea coruptuui asta care se crede dumnezeul politiei si face servici pe prietenii. I s-a mai spus ca nu mai are multe zile in politie si o sa iasa cu tinichele de coada. Prea o facea pe grozavul in ultima vreme. Hai langa Stavarache, Cojocare.

Adauga un comentariu