Remedii naturiste

Sfatul pentru a extinde pantofii prea mici

Publicat: 25 nov. 2019

Cum largesti un pantof. Te strang pantofii? Picioarele și degetele de la picioare te dor din ce în ce mai mult? Acest lucru este foarte frecvent mai ales în cazul pantofilor noi.

Dar nu renuntati la cei mai buni pantofi în dulapul dvs., iată un sfat pentru a largi pantofii fără a fi nevoie să cheltuiți bani pentru un cizmar.

Folosind acest truc, nu veti mai avea picioare dureroase. Veți putea chiar să scoateți niște pantofi pe care nu mai credeati că îi mai puteati purta vreodata.

Ce să faci pentru a largi pantofii:

În primul rând, să subliniem că acesta este un sfat al bunicii pentru pantofii din piele. Puteți face asta si cu alte materiale, dar nu garantăm același rezultat.

1. Pantofi in congelator

Văd privirea ta îngrozită, și totuși…

Desigur, nu puneți încălțămintea direct în congelator. Puneți-le în prealabil într-o pungă de plastic care trebuie sigilată. Mentineti-i acolo, dar nu foarte mult timp. Adică între 30 și 60 de minute. Nu mai mult.

2. Cum largesti un pantof. Relaxează pielea

Când îți scoți pantofii din congelator, trebuie să i incalti imediat. Cel mai dificil va fi să rezistați la frig chiar dacă nu va dura mult timp. Dacă o faci vara, ar putea deveni o ușurare. Căldura corpului tău va încălzi pielea care se va relaxa treptat și va lua forma piciorului tău. Puteți utiliza această tehnică de câte ori doriți.

Și iata: ai terminat cu durerea de picioare din cauza pantofilor prea stramti!loading...

Adauga un comentariu