International

Cum ne spălăm corect pe mâini. Cea mai clară demonstrație! – VIDEO

Publicat: 20 mart. 2020

În plină pandemie de coronavirus, oamenii trebuie să își ia toate măsurile pentru a se feri de contaminare. Printre acestea, se numără și banalul spălat pe mâini, care trebuie făcut corect, și care este aproape vital. Iată o demostrație inedită.

Dacă tu nu vei fi principalul pion în lupta asta cu virusul, când vine vorba de sănătatea ta, atunci nu vei face decât să te expui enorm riscului de contaminare. Măsurile luate de autorităţi trebuie respectate cu sfinţenie, în această perioadă.

Însă și tu singur poţi lupta pentru a te proteja cât mai bine. Şi, printre lucrurile pe care le poţi face, se numără şi spălatul corect pe mâini.

În clipul video de mai jos, vei putea urmări o demonstrație inedită. Acest material poate fi prezentat şi copiilor, care vor învăţa prin joacă să se spele corect pe mâini, în acest fel ajutându-l să ţină virusul la distanţă.

Acuarela din imagini este, în realitate, un  corespondent al săpunului. Se apelează la această substanță pentru a se putea observa mai bine zonele care trebuie foarte bine curățate.

Ce simplu e! Azi ma uitam la cât de multa lume merge instinctiv, în institutie, sa se dezinfecteze pe mâini. Nu mai trebuie nimeni bătut la cap. Haideți sa ne facem un reflex corect !

Publicată de Andreea Moldovan pe Joi, 19 martie 2020

Adauga un comentariu