Cancan ultimă oră

Cum o alintă Răzvan Simion pe noua lui iubită! Așa îi zicea și Lidiei Buble

Publicat: 23 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum o alintă Răzvan Simion pe noua lui iubită Așa îi zicea și Lidiei Buble
După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au fost împreună la nunta lui Dani Oțil. Cei doi s-au fotografiat împreună, iar prezentatorul TV le-a dezvăluit fanilor cum o alintă pe iubita lui.

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan. Deși la început, cei doi au vrut să-și țină relația departe de ochii curioșilor, iată că acum lucrurile s-au schimbat. Răzvan Simion și Daliana nu se mai feresc de nimeni și își declară dragostea în văzul tuturor.

În dreptul unei fotografii postate pe Insta Story, împreună cu Daliana Răducan, Răzvan Simion a scris ”arhitecta sufletului meu”. Iar ulterior, cei doi îndrăgostiți au publicat două poze cu același mesaj.

Răzvan Simion și Daliana Răducan locuiesc împreună

Daliana este arhitect de design interior. Aceasta a făcut parte din echipa ”Visuri la Cheie”, de la Pro TV, dar, de câțiva ani, lucrează pe cont propriu, având un birou pe Strada Paris, din București.

Potrivit informațiilor din presă, Răzvan Simion și Daliana Răducan locuiesc împreună și relația lor merge ca pe roate.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, se autodescrie Daliana pe site-ul său.

Răzvan Simion renunță la matinal și pleacă la PRO TV?

Surse din Antena 1 au dezvăluit că Răzvan Simion, colegul lui Dani Oțil, ar fi foarte obosit în ultima vreme, cauza principală fiind faptul că, de ceva timp, matinalul postului Antena 1 s-a „lungit”. Așa că acum, aproape zilnic, mai puțin sâmbăta, ei trebuie să se trezească de la 5.00 pentru a ajunge la platou, unde îi așteaptă patru ore în direct.

Dacă Florin Ristei a fost chiar „făcut de râs”, recent, după ce a fost surprins ațipind în direct, – deși nu era decât la primul sezon de „Neatza” -, „seniorul” Răzvan a fost tot timpul în priză, ireproșabil, mereu pe fază și mereu la timp pe platou.

Ce nu știu telespectatorii este faptul că „Johnny Depp de România” – cum a fost el poreclit atât de cunoscuți, cât și de Lidia Buble, datorită asemănării cu celebrul actor din SUA – s-ar fi consumat enorm în acești ani, lucrând la respectivul matinal. În plus, se pare că el ar avea anumite probleme de sănătate din cauza stresului, pe care nu le-a dezvăluit publicului.

Adauga un comentariu