WoW!

Cum poţi împiedica cristalizarea acidului uric din articulaţii

Publicat: 19 feb. 2020

Guta şi durerile de la nivelul articulaţiilor sunt cunoscute condiţii de sănătate ce afectează o mulţime de oameni. Unii merg pe mâna suplimentelor nutritive în timp de alţii se “otrăvesc” cu multe medicamente pentru a-şi alina durerile.

Problema este că de foarte multe ori aceste metode nu dau rezultate! Tocmai de aceea am hotărât să venim în ajutorul vostru cu un remediu natural, care, pe lângă faptul că va fi foarte eficient în eliminarea acidului uric, vă veţi bucura şi toate celelalte beneficii pe care vi le va oferi.

Ce veţi citi în rândurile următoare va fi o modalitate foarte bună şi sănătoasă pentru a elimina cristalizarea acidului uric din articulaţii. După ce veţi citi, sunt sigur că veţi dori ca aceasta legumă să se găsească la orice magazin! Pe lângă faptul că aceasta legumă este de fapt un agent eficient şi alcalin, castravetele este foarte eficient în eliminarea acidului uric care a fost cristalizat în articulaţii, ceea ce se întâmplă de obicei în cazul gutei.

După ce vei bea acest suc, se poate să resimţiţi o uşoară durere. Durerea este un lucru bun, întrucât este un semn ca vindecarea are loc. Acest lucru se întâmplă atunci când toxinele sunt eliminate.

Puteţi să vă pregătiţi un suc uimitor care va face eliminarea acestui acid uric într-un mod şi mai eficient. Veţi avea nevoie de:

  • – un castravete de mărime medie
  • – o rădăcină de ţelină
  • – o bucăţică de 2 cm de rădăcină de ghimbir
  • – o jumătate de lămâie.

Pe lângă beneficiile sucului de castravete, sucul din ghimbir şi ţelină va ajuta la reducerea inflamaţiilor atunci când organismul este supus unui proces de curăţare.

Mod de preparare:

Asiguraţi-vă că aţi pregătit toate ingredientele necesare. Spălaţi-le bine. După ce le-aţi spălat, curăţaţi de coaja ghimbirul şi ţelină, tăiaţi în bucăţi mai mici castravetele şi ţelină, atât cât să încapă în storcător. După ce aţi făcut sucul din castravete, ghimbir şi ţelină, peste acesta stoarceţi sucul de la jumătatea de lămâie.

Bucuraţi-vă de această băutură dimineaţa după micul dejun pentru a elimina cristalizarea acidului uric. Consumaţi acest suc zilnic, timp de 14 zile!

Adauga un comentariu