Info Turism

Cum poţi revendica un castel scoțian. Ce condiţii trebuie să îndeplineşti

Publicat: 05 nov. 2019

 

Cum poţi revendica un castel scoțian. Decizie surprinzătoare luată de o ţară din Europa. Scoţia, cunoscută pentru numărul foarte mare de castele, a publicat o listă cu moşii nerevendicate. Zidurile de piatră păstrează vii amintirile unor vremuri în care luptele pentru putere dintre regi, clanuri şi călugări erau la ordinea zilei. Grandioase, dar mai ales misterioase, castelele scoţiene ascund povesti unice. Toată această măsură vine după ce proprietarii acestora au decedat fără să redacteze un testament. De asemenea autorităţile nu au resusit să identifice nici apropiaţi ai acestora .

Orice persoană care are acelaşi nume cu proprietarul anterior poate revendica moşia

Conform Mirror.Co.Uk, aceste moşii pot fi revendicate de orice persoană care are acelaşi nume cu proprietarul anterior.

Atunci când o persoană moare în Scoţia, toate bunurile nerevendicate care au aparţinut persoanei respective intră automat în posesia Coroanei. Mai apoi autorităţile scoţiene pun bunurile în grijă Office of Queen’s and Lord Treasurer’s Remembrancer.

În martie 2016, legea succesorală adoptată de Parlamentul scoţian a uşurat procesul de a solicita moşii nerevendicate, iar de atunci bunurile fără posesor îşi pot găsi mult mai uşor proprietari.

Numerar, terenuri, bunuri şi locuinţe pot fi revendicate. Condiţia este ca doritorii să poată demonstra cu succes că au dreptul la ele.

Cum poţi revendica un castel scoțian. 8.000 de imobile nereclamate în Anglia şi Tara Galilor

Acest proces începe prin simplă observaţie că cei care revendică bunurile au acelaşi nume cu proprietarul anterior al unei moşii scoțiene.

Conform autorităţilor abilitate, se crede că în prezent există mai mult de 8.000 de imobile nereclamate în Anglia şi Tara Galilor.

În această vară, pensionara londoneza Margaret Abbotts a moştenit peste 300.000 de lire sterline de la o soră pe care nu ştia că o are, după ce a fost contactată de o firmă de avocatură specializată în genealogie criminalistică.loading...

Adauga un comentariu