IT&C

Cum poți să descarci pozele de pe telefonul Samsung pe calculator

Publicat: 08 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum poți să descarci pozele de pe telefonul Samsung pe calculator
Este foarte usor ca sa transferi sau sa copii pozele de pe telefon pe calculator

În ultimul timp telefoanele mobile au evoluat așa de mult la partea de camere încât unele întrec chiar și unele aparate de fotografiat mai profesionale. Ați făcut câteva fotografii uimitoare cu noul Samsung Galaxy și vreți să descarci pozele pe un calculator ca o copie de rezervă. Există multe posibilități că să transferați poze sau orice alt document intre un Samsung Galaxy și un computer.

Cum să descarci pozele de pe telefonul Samsung pe calculator utilizând un cablu USB

Aceasta este cea mai populara metoda și cea mai veche. La telefoanele Samsung Galaxy aveți inclus și cablul USB cu care încarci telefonul. Că să descarci descarci pozele tot ce trebuie e să faci este să conectezi USB la telefonul și calculator. Apoi, după ce driverul se instalează (acest lucru se face automat pe versiunile de Windows 7-10), în Calculatorul Meu vă apărea o noua partiție ca și cum ai introdus un USB. Fotografiile și imaginile se găsesc de obicei în directorul „Imagini” din telefon sau „Descărcări”. Dacă nu găsiți fotografiile puteți verifica și coșul de gunoi de pe telefoanele Samsung.

Cum să transferi pozele de un telefon Samsung folosind mailul

Dacă dintr-un motiv sau altul nu aveți un cablu la îndemână, o metoda ușoară și rapida să transferați poze sau documente este mailul. Tot ce trebuie să faceți este să intrați în galeria de poze, selectați pozele dorite apoi selectați partajare și selectam gmail (folosiți același cont ca și la magazinul play). După ce ați trimis mailul cea ce mai rămâne de făcut este să vă logați pe mail de pe calculator și să descărcați pozele pe calculator.

Cum să transferi pozele folosind serviciile Cloud

Serviciile cloud au devenit din ce în ce mai populare în ultimul timp. Acestea permit sincronizarea telefonului cu un calculator. Acesta necesita să loghezi telefonul la Google Cloud (aplicație care vine preinstalata pe telefoanele Samsung, atenție telefonul Samsung să fie original și nu contrafăcut) . Pe calculator puteți accesa google cloud și puteți descărca pe calculator ce fișiere aveți nevoie. Un alt serviciu cloud care este similar este și Samsung Cloud. Acesta vine și el preinstalat pe toate telefoane Samsung. Setarea acestuia este identica cu cea pe care o faceți la Google Cloud.

Cum să transferați pozele pe calculator folosind aplicații din magazinul Play

Daca nu reușiți sau nu vreți să folosiți metodele enunțate mai sus atunci o alternativa sunt aplicații din magazinul Play. Daca căutați “transfer photo” veți primii o lista de sugestii. Toate aplicații din magazinul Play sunt scanate de viruși de către google si sunt relativ sigure. Instalarea lor este destul de simpla și sunt explicate detaliat. Fiți atenți la aceste aplicații. Acestea pot avea costuri lunare de la început sau după o perioada de timp sau pot conține alte programe intruzive care să vă afișeze reclame pe calculator sau telefon.

Adauga un comentariu