Cancan ultimă oră

Cum poți să folosești apa ca un medicament extraordinar

Publicat: 20 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum poți să folosești apa ca un medicament extraordinar

Este destul de obişnuit în Japonia ca oamenii să bea apă imediat ce se trezesc în fiecare dimineaţă. Acestea nu sunt basme, cercetările ştiinţifice dovedesc din plin beneficiile acestui obicei de zi cu zi.

Iată mai jos o descriere despre cum poţi să foloseşti apa ca un medicament extraordinar pentru o serie de boli mai noi sau mai vechi. Japonezii au constatat că dacă este consumată corespunzător apa poate ameliora următoarele afecţiuni: dureri ale capului, dureri ale corpului, sistemul cardiac, artrită, bătăile rapide ale inimii, epilepsia, excesul de grăsime, bronşită, astmul, TBC (în anumite cazuri), meningita, boli de rinichi şi al aparatului urinar, voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipaţie, boli de ochi, uter, cancer, tulburări menstruale, urechi, nas şi boli ale gâtului.

METODA DE TRATAMENT
1. Imediat după ce te trezeşti, înainte să te speli pe dinţi, bea 4 pahare cu 160 ml de apă

2. Spală dinţii şi clăteşte gura, dar nu bea şi nu înghiţi mâncare timp de 45 de minute

3. După 45 de minute poţi să mănânci şi să bei normal

4. După 15 minute de la micul dejun, prânz sau cina nu mai bei şi nu mai mănânci nimic timp de 2 ore

5. Dacă eşti bolnav sau în vârstă şi nu poţi să bei 4 pahare de apă de la început poţi să începi gradual până când ajungi la 4 pahare pe zi

Lista de mai jos vă oferă o perspectivă despre numărul de zile de tratament necesar pentru a vindeca/controla/ameliora următoarele boli.

1. Hipertensiune arterială (30 zile)

2. Gastrica (10 zile)

3. Diabet (30 zile)

4. Constipaţie (10 zile)

5. Cancer (180 zile)

6. TB (90 zile) *** (verifică un specialist) ***

7. pacienţii cu artrită ar trebui să urmeze tratamentul de mai sus doar 3 zile în prima săptămână, şi după două săptămâni – zilnic.

Această metodă de tratament nu are efecte secundare, însă la începutul tratamentului va trebui să urinezi de câteva ori. Este mai bine dacă vei continua acest tratament după numărul de zile indicat şi va deveni o rutină în viaţa ta.

Mai ţine cont şi de faptul că la masa trebuie să serveşti o băutură caldă, în cultura chineză şi japoneza se consuma ceai fierbinte, nu apă rece. Poate este timpul să adoptăm obiceiul lor de a bea în timp ce mâncăm!!!

Ce ai de pierdut? Pentru cei cărora le place să bea apă rece, acest articol este aplicabil şi pentru voi. Este bine să ai o cană de băutură rece după o masă. Cu toate acestea, apa rece va solidifica mâncărurile uleioase pe care tocmai le-ai consumat şi va încetini digestia.

Odată ce acest „nămol” reacţionează cu acidul, se va duce în jos şi va fi absorbit de intestin mai repede decât alimentele solide. Foarte curând, se va transforma în grăsimi şi va duce la cancer. Cel mai bine este să bei supă fierbinte sau apă caldă după masă.

AVERTISMENT LEGAT DE ATACURILE DE CORD
– Femeile ar trebui să ştie că nu fiecare durere a braţului stâng este un simptom de atac de cord.

– Ia în seama durerile intense din zona maxilarului.

– Niciodată nu vei avea prima durere în piept, în timpul unui atac de cord.

– Greaţă şi transpiratul intens sunt, de asemenea, simptome comune.

– 60% dintre persoanele care au un atac de cord în timp ce dorm, nu se trezesc.

Un cardiolog spunea că dacă toată lumea care a citit acest avertisment ar retransmite un email către toţi cunoscuţii am putea salva cel puţin o viaţă.

Adauga un comentariu