Magazin

Cum poți să pariezi responsabil online

Publicat: 26 sept. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Cum poți să pariezi responsabil online

Nu este nimic greșit în a-ți încerca norocul la pariurile online, însă cu toate acestea pariurile reprezintă o problemă pentru multe persoane care, în lipsa unui joc responsabil, devin dependente față de această activitate.

Cum dependența nu duce la nimic pozitiv, am decis ca în acest articol să îți oferim mai multe sfaturi despre cum poți să pariezi responsabil online.

Iată care sunt sfaturile pe care trebuie să le aplici și tu dacă îți propui să pariezi responsabil.

Bugetul este soluția!

De departe cel mai util sfat pe care ți-l putem oferi pentru un joc responsabil la pariuri este stabilirea unui buget pe care să îl respecți cu strictețe.

Aceasta este cheia către un joc responsabil prin care să ții dependența departe de tine.

Gândește-te la o sumă de bani pe care o poți pierde lunar fără ca viața să îți fie afectată în vreun fel anume.

Aceasta este suma pe care o poți paria maxim pe parcursul unei luni de zile, o limită ce nu trebuie încălcată niciodată.

Cum stabilești un buget la pariuri?

Există multe sfaturi pe această temă, însă noi ne dorim să îți oferim un sfat cât mai simplu. Mai precis, pariază maxim 10% din veniturile tale lunare.

Este un procent decent, credem noi, care nu te va expune problemelor în viața de zi cu zi în cazul în care îi pierzi

Folosește acest sfat iar mai apoi vei observa că bugetul de pariuri te va responsabiliza.

Vei paria sume mai mici, din dorința de a te folosi de bugetul tău pe termen îndelungat, iar astfel vei diminua pierderile la un nivel cât se poate de redus.

De asemenea, ca să-ți menții bugetul sub control, poți să folosești diverse strategii de pariere.

Pierderile nu pot fi recuperate

Știm cât de mare poate fi frustrarea resimțită în momentul în care pierzi un bilet la pariuri. Cu toate acestea, astfel de momente trebuie gestionate cu inteligență. Asta deoarece riscul de a pierde și mai mulți bani este foarte mare, iar acest risc probabil că nu ți-l dorești.

Nu trebuie să fii impulsiv la pariuri și dimpotrivă, trebuie să pariezi inteligent și cu foarte mult calm, în urma unei analize detaliate.

Chiar dacă în urma unui pariu pierdut, primul tău gând va fi acela de a paria mai mult pentru a-ți recupera pierderile, nu acesta este lucrul pe care trebuie să îl faci.

Ia o pauză, relaxează-te iar mai apoi vei putea gestiona pariurile în așa fel încât, pas cu pas, să îți recuperezi pierderile odată cu trecerea timpului.

Folosește bonusurile

Vrei să fii responsabil și să pierzi cât mai puțini bani la pariuri? Există un lucru foarte eficient pe care îl poți face: folosește bonusurile.

Știi deja probabil că multe agenții de pariuri obișnuiesc să ofere bonusuri jucătorilor, iar de acestea ar trebui să profiți la maxim.

Ce îți oferă aceste bonusuri? Pot lua mai multe forme, precum:

  • Pariu gratuit;
  • Pariu fără risc;
  • Rotiri gratuite;
  • Procent din suma depusă.

Iar lista poate fi mult mai generoasă. Dacă vrei să descoperi mai multe informații, aici găsești bonusuri la pariuri pe care ar trebui să le ai în vedere.

Marele avantaj al bonusurilor la pariuri este faptul că îți protejează bugetul, oferindu-ți posibilitatea de a paria fără a consuma bani din acesta. Sună bine?

Ar trebui să verifici mai des ofertele caselor de pariuri!

Pariază mai rar

Cu cât vei paria mai mult și mai des, cu atât mai mult te vei expune riscurile. De aceea, trebuie să reduci timpul petrecut pariind, astfel încât riscurile să fie cât mai mici.

Sfatul nostru este să te gândești la un număr maxim de pariuri pe care să le joci pe parcursul unei zile și totodată la o anumită limită de timp dedicat pariurilor sportive.

Cu cât acestea sunt mai reduse, cu atât mai bine!

Fii calculat

În final, ai observat deja probabil că recomandăm pariurile calculate și nu la instinct, așa cum mulți pariori obișnuiesc să joace.

Folosește statisticile, caută ponturi de la pariuri și documentează-te cât mai atent înainte de a-ți alege pariurile.

Respectând aceste reguli, suntem siguri că vei reuși să joci responsabil și să nu te expui numeroaselor pericole pe care dependența de pariuri sportive le presupune.

Solicită ajutorul

Ți se pare imposibil să fii responsabil atunci când pariezi? Nu e nimic greșit, ci trebuie doar să știi cum să gestionezi această situație deloc ușoară, ce-i drept, iar asta poate necesita solicitarea ajutorului.

Poți cere sprijinul celor din jurul tău sau la fel de bine poți lua în calcul solicitarea ajutorului de la specialiști.

Este important să conștientizezi că nu ești singur în această grea luptă, așa că nu trebuie să o duci pe cont propriu.

Aplică și tu sfaturile noastre iar în acest fel jocul responsabil va fi un stil de joc caracteristic pentru tine, ceea ce îți va aduce numeroase beneficii de-a lungul timpului.

Mai apoi, suntem siguri că vei reveni să ne mulțumești pentru toate aceste sfaturi.

Comentarii
Adauga un comentariu