Cancan ultimă oră

Cum reușește Andreea Bălan să-și mențină silueta: „Niciodată nu refuz o prăjitură bună”

Publicat: 15 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum reușește Andreea Bălan să-și mențină silueta Niciodată nu refuz o prăjitură bună
Cum reușește Andreea Bălan să-și mențină silueta

Andreea Bălan are mare grijă de felul în care arată, iar cântăreața reușește ca de ani de zile să se mențină la același număr de kilograme. Artista spune însă că nu-și refuză nicio plăcere și se declară un mare fan al dulciurilor. Cum poate însă să nu se îngrașe deloc.

De ani de zile, Andreea Bălan reușește să se mențină la același număr de kilograme, iar orice ar face, artista nu scade, dar nici nu ia în greutate, ci reușește să fie constantă. Cu toate că îi place mult să mănânce, în mod special dulce, jurata de la Te cunosc de undeva spune că știe foarte bine cum să facă pentru a nu lua în greutate.

Cum reușește Andreea Bălan să-și mențină silueta

Ea susține că nu-și refuză nicio plăcere și își satisface de fiecare dată papilele gustative, însă faptul că face sport în fiecare zi, dar și dansează atât de mult o ajută să rămână la aceeași greutate cu toate că mănâncă dulciuri.

Totodată, ea le-a mai spus fanilor de pe Instagram că face masaj de trei ori pe săptămână, ceea ce o ajută mult în a se menține la 49 de kilograme.

„Niciodată nu refuz o prăjitură bună și așa îmi mențin silueta, cu prăjituri, ciocolată și… cu multă apă, mult sport (o oră zilnic), mult dans (de 3 ori pe săptămână), masaj (de 3 ori pe săptămână) + alte activități cu efort intens. Nu-mi refuz nicio plăcere, dar știu să compensez”, a povestit artista pe Instagram.

Andreea Bălan are o mulțime de concerte în țară

Dansul o ajută însă pe Andreea Bălan cel mai mult pentru a rămânle la greutatea dorită, asta pentru că artista face multă mișcare în show-urile pe care le are la fiecare concert de-al său. Artista se bucură de multe evenimente, după o perioadă în care nu a cântat deloc din cauza pandemiei de COVID-19, iar acum artista chiar e nevoită să se deplaseze cu avionul pe distanțe luni atunci când are concerte în diferite colțuri ale țării.

Ea are grijă să se și bucure de vacanță, iar ori de câte ori simte nevoia de odihnă își ia fetele, dar și pe mama ei, iar împreună pleacă în vacanțe departe de țară, cea mai recentă fiind din Bulgaria, acolo unde s-au bucurat din plin de zilele cu soare și de plajă sau piscină.

Adauga un comentariu