Cancan ultimă oră

Cum s-a afișat Blaze alături de Izabela Okpata și fiica lor, după ce a recunoscut că și-a înscenat despărțirea. Fostul concurent contrazice acuzațiile grave / FOTO

Publicat: 26 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Blaze continuă să contrazică ”gurile rele”, carel-au acuzat că și-a abandonat propriul copil. După ce a recunoscut că și-a înscenat propria despărțire de soția lui, fostul concurent de la Mireasa și-a propus să le arate oamenilor care l-au jignit că nu au avut dreptate. Iată în ce ipostază surprinzătoare s-a afișat alături de familia lui!

Fanii emisiunii Mireasa au fost surprinși de vestea că Blaze și Izabela Okpata au pus punct relației. Au urmat acuzații grave între cei doi și o presupusă amantă, care ar fi intervenit.

Ei bine, totul s-a demonstrat a fi o farsă, după ce ei au recunoscut că nimic din ce au spus nu a fost adevărat.

Cum s-a afișat Blaze alături de Izabela Okpata și fiica lor, după ce a recunoscut că și-a înscenat despărțirea

Ceea ce l-a deranjat pe Blaze a fost faptul că fanii l-au acuzat că și-a abandonat copilul pentru a avea o relație cu o altă femeie.

De atunci, fostul concurent de la Mireasa vrea să le demonstreze celor care l-au jignit că nu au avut dreptate cu ceea ce au spus despre el, considerându-se un tată drept de luat exemplu.

După o imagine emoționantă cu el și fiica lui, Blaze a revenit cu o nouă imagine care demonstrează că el și Izabela Okpata sunt mai fericiți ca niciodată.

Cei doi s-au afișat împreună, alături de fiica lor, în timp ce stau în pat. Cel mai probabil, Izabela Okpata și Blaze se află la o cabană, deoarece pe geam se observă faptul că sunt înconjurați de zăpadă.

Blaze a răbufnit în urma acuzațiilor

Blaze a fost foarte deranjat de jignirile pe care le-a primit, motiv pentru care le-a transmis un mesaj dur celor care au spus cuvinte urâte despre el.

În videoclipul în care a spus adevărul despre despărțirea falsă de Izabela Okpata, acesta a exprimat că a fost surprins de cât de răutăcioși au fost cei care au urmărit postările lor și i-au trimis lui comentarii jignitoare.

”Nu e adevărat că am lăsat copilul. Iza a postat un clip unde a zis că m-a dat afară din casă, că are nevoie de pauză, dar nu înțeleg de unde a venit asta că am abandonat copilul. M-ați înjurat degeaba, nu e frumos, să fim oameni. Suntem în 2023, cu ce am greșit. Îmi iubesc copilul, nu l-am abandonat. Încă de când a avut o luna ea a dormit doar cu mine.

De când copilul a avut o luna de zile, în fiecare noapte, am dormit cu ea. Eu o schimb, eu îi dau să mănânce, eu fac tot. Am postat o poză pe internet cu fiica mea și oamenii au început să reacționeze urat. M-ați criticat degeaba, fără să știți. Mulți m-ați acuzat. Am decis să vă arăt tot. Eu o să fiu acolo pentru copilul meu”, a declarat Blaze, pe Youtube.

Adauga un comentariu