Cultural

Cum s-a încheiat războiul dintre Luis Lazarus și Oana Zăvoranu

Publicat: 08 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum s-a încheiat războiul dintre Luis Lazarus și Oana Zăvoranu
În prezent, Luis Lazarus nu are niciun bun pe numele său, deși în urmă cu ceva ani avea mai multe mașini și o casă de lux.

În 2019, Luis Lazarus a pierdut procesul cu Oana Zăvoranu, în care, inițial, aceasta îi cerea daune morale de 100.000 de euro, pentru că a făcut-o „asasină’. În cele din urmă, datoria a fost redusă la 15.000 de euro, dar nici măcar această sumă nu a mai ajuns în buzunarul Oanei Zăvoranu pentru că Lazarus a rămas fără bani.

După ce sentința instanței a rămas definitivă, Oana Zăvoranu a declarat, la acea vreme, în cadrul unei emisiuni TV, că a încercat să recupereze cei 15.000 de euro, doar că nu a găsit nici măcar o bicicletă pe numele lui Luis Lazarus.

Cum a rămas cu datoria lui Luis Lazarus pentru Oana Zăvoranu

Cândva prieteni buni și colegi în multe emisiuni TV, între Oana Zăvoranu și Luis Lazarus a avut loc un război, în instanță, pe bani mulți, într-un proces intentat și câștigat de Oana după ce Lazarus a făcut-o, în direct, „semi-asasină’ și „centuristă’.

Într-o primă fază, bruneta a cerut daune morale de 100.000 de euro, sumă considerată prea mare de completul de judecată, care a redus-o la 30.000 de euro.

Procesul s-a judecat în prezența unui avocat angajat din oficiu, și în lipsa lui Luis Lazarus, care nu a participat la niciunul dintre termene.

Judecătorii i-au dat însă câștig de cauză tot Oanei Zăvoranu, și l-au obligat pe Lazarus la plata sumei de 15.000 de euro, ca daune morale. Totodată, instanța i-a interzis acestuia să mai facă vreo declarație la adresa reclamantei.

Sentința, pronunțată în pandemie, în urmă cu mai bine de un an, a rămas definitivă, potrivit impact.ro.

Luis Lazarus a rămas fără bani și nu i-a plătit Oanei Zăvoranu datoria

În prezent, Luis Lazarus nu are niciun bun pe numele său, deși în urmă cu ceva ani avea mai multe mașini și o casă de lux. Acesta ne-a mărturisit care a fost motivul pentru care a fost nevoit să vândă tot ce avea.

„În anul 2019, am rămas fără lichidități și am fost nevoit să-mi vând tot ce aveam, casa și mașinile’, a declarat acesta pentru Impact.ro.

Oana Zăvoranu spunea, la vremea aceea, că a încercat să recupereze cei 15.000 de euro, doar că nu a găsit nici măcar o bicicletă pe numele lui Luis Lazarus.

„Luis are un dosar, un proces întreg pierdut. Încerc să-l execut, dar n-are nici măcar o bicicletă pe numele său.

Eu vin și întreb, când tu ești nimeni în drum, cum poți să vii la televizor și să ai tupeu să spui că tu ai vrea să faci, să dregi’, spunea Oana Zăvoranu.

Adauga un comentariu