WoW!

Cum să faci orhideea să înflorească

Publicat: 01 apr. 2020

Dacă îţi plac orhideele, însă renunţi la ele pentru că nu ştii cum şi le îngrijeşti sau crezi că nu ai suficiente resurse financiare pentru a-ţi decora interiorul cu aceste flori, venim să-ţi descoperim o metodă perfectă de a trasforma o singură orhidee în o sută de bucăţi.

Visezi că pe pervazul tău să vezi o adevarta galerie de flori? Pentru a obţine această minunăţie nu ai nevoie de o sumă enormă de bani pentru a cumpăra zeci de tipuri de flori!

Ştim cu toţii ca usturoiul este un puternic remediu pentru organism, dar poate nu ştiţi cât este de util pentru orhidee.

Usturoiul stimulează în mod activ înflorirea orhideei. Este suficient să pregătiți un amestec special de usturoi, acid succinic și apă, astfel încât planta să înflorească în mod regulat şi să vă ofere flori superbe.

Ai nevoie de:

  • un litru de apă
  • trei căței de usturoi
  • un vas din sticlă
  • o pastilă de acid succinic.

Cum pregătești soluția:

Dizolvă pastila de acid succinic în apă fierbinte. Mărunțește usturoiul cu un cuțit și adaugă-l în soluția pregătită, deja rece. Toarnă lichidul într-un borcan și lasă să stea 24 de ore.

Strecoară soluția obținută și udă cu ea orhideea prin metoda scufundării ghivechiului. Procedeul se foloseşte o dată pe lună. Rezultatele vor apărea curând.
Adauga un comentariu