Frumusete

Cum să-ți faci ruj singura, acasa

Publicat: 16 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum să-ți faci ruj singura acasa
Cum să faci ruj acasa

Cum să faci ruj acasa! Vrei să-ți creezi acasa propriul ruj? Ai dat peste articolul potrivit! Creându-ți propriul ruj, vei face economii importante și, mai presus de toate, vei putea personaliza culoarea și nu vei întâlni nicio fată cu aceleași buze ca tine.

Pe lângă economisirea banilor; veți putea controla toate ingredientele pe care le veți utiliza și vă asigurați că sunt 100% naturale. În plus, această rețetă nu este chiar dificilă și nu riști nimic încercând-o.

Poate că prima dvs. încercare nu va funcționa, dar cu siguranță, cu un pic de insistență, veți obține rujul ideal la un preț ideal.

1) Luati produsele de baza

Mai întâi trebuie să obțineți toate ingredientele pentru a face baza. Această bază constituie cea mai mare parte a rujului. Acesta va fi apoi personalizabil prin adăugarea de pigmenți naturali.

Ai nevoie de:

o linguriță de ceară de albine
o linguriță de shea, migdale, mango sau unt de avocado (pentru a facilita aplicarea rujului).
o linguriță de ulei, cum ar fi de migdale sau ulei de măsline sau jojoba.

2) Cum să faci ruj acasa! Alegeți o culoare

După ingredientele pentru bază, trebuie să alegem acum o culoare. Există mai multe produse naturale pentru obținerea diferitelor tonuri de culoare. Deoarece această rețetă este naturală, culorile vor fi subtile și naturale.

Încercați următoarele ingrediente:

Roșu aprins: adăugați pudră de sfeclă sau chipsuri de sfeclă zdrobită.
Roșu-brun: folosiți pudră de scorțișoară.
Maron închis: adăugați pudră de cacao.
O nuanță de cupru: Se amestecă turmericul cu alte pulberi.

3) Cum să faci ruj acasa! Topiți ingredientele de bază

Turnați toate ingredientele pentru bază într-un bol potrivit pentru microunde. Se încălzește în cicluri de 30 de secunde până la topirea ingredientelor. Amestecați-le pana la obtinerea unui amestec foarte omogen.

Topirea ingredientelor se poate face si asa: puneți aproximativ 5 cm de apă fierbinte într-o cratiță mare, încălziți-o și puneți ingredientele într-o cratiță mai mică pentru a fi introduse în cea mare. Amestecați bine până când amestecul este bine topit.

4) Adăugați culoare

Cu siguranță este cel mai amuzant pas. Adăugați o jumătate de linguriță de pulbere naturală pe care ați ales-o. Dacă doriți o culoare mai intensă, puneți mai multă pulbere. Încorporează pulberea cât mai mult în amestec și adaugă puțin câte puțin până îți place culoarea.

5) Turnați amestecul în recipiente

Pentru a vă păstra rujul, puteți recicla un tub vechi de ruj, un borcan mic sau orice alt recipient cu capac. Lăsați amestecul să se întărească la temperatura camerei sau la frigider (mai repede) înainte de al aplica.

Adauga un comentariu